Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Бар Наш Bar (Наш Бар)

Бар Наш Bar (Наш Бар)
+38 068 339 6179
Кухня:  Здорова Їжа
Опис
На проспекті Соборності в Дарницькому районі Києва розмістився бар «Наш Bar». У меню гостям представлені популярні страви американської, італійської та європейської кухонь, приготовані за авторськими рецептами. Головною особливістю закладу є приготування фірмових хот-догів у булочках з дріжджового тіста. Страви в барі готують з натуральних і свіжих продуктів, а салати – на основі Мікрогрін. Гості можуть замовити різні стартери, салати, тапас і брускети, супи, авторські хот-доги, а також фірм...

На проспекті Соборності в Дарницькому районі Києва розмістився бар «Наш Bar».

Гості можуть замовити різні стартери, салати, тапас і брускети, супи, авторські хот-доги, а також фірмові десерти.

З-поміж коронних страв «Наш Bar» відзначають:

• крем-суп з лісових грибів,
  • кришталеву локшину з бульйоном і овочами,
  • середземноморське соте,
  • авторські хот-доги «Texas», «Mexico», «Italy»,
  • брускету з грушею і горгондзолою,
  • тапас з лососем,
  • теплий салат з грибами на грилі,
  • севіче з дикої морської риби,
  • телятину «Porcini» з грибами й карамелізованими овочами,
  • стейк Риб-ай з пармезаном і мікс салатом.
Для ласунів в барі готують фірмові десерти: ягідний трайфл, тарілку сирів з конфітюром з вишні й кардамону, тирамісу.

Крім того, гостям готують ряд авторських алкогольних коктейлів.

Для любителів кальянів представлена велика кальянна карта.

У закладі є власна служба доставляння їжі.

Сайт: nash-bar.com
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!