На Оболонському проспекті в Києві, недалеко від станції метро «Мінська», розмістилася невелика світла кав'ярня «Nezabarom».
Інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі мінімалізму - кремові, сірі й шоколадні відтінки, м'які дивани, невеликі столики з натурального дерева, тематичні написи на стінах, підвісні горщики з квітами.
У закладі готують напої з добірних зерен стовідсоткової Арабіки з Нікарагуа і Коста-Рики. Гості можуть замовити еспресо, допіо, капучино, лате, мак’ято, флет вайт, раф каву, аеропрес, пуровер, V60, фірмовий капучино з солоною карамеллю і сиром пармезан, лате мак’ято, маття лате, какао, медовий раф.
Також можна замовити холодну каву - айс лате, глясе, фрапучино, айс-каву оранж.
Крім цього, у барній карті кав'ярні представлені фреші, чаї, смузі, глінтвейн, білі й червоні вина Португалії, Італії, Франції. У меню акцент зроблено на популярних європейських стравах.
У ранковий час тут подають комплексні сніданки:
- фірмовий сніданок «Nezabarom» з трьох яєць, хамона, салату і тостів,
- омлет з сиром, беконом і помідорами,
- сирники зі сметаною і ягідним соусом,
- вівсяна каша з ягодами й горіхами,
- чіа-йогурт з манго і ківі,
- гранола,
- кіноа-боул.
Серед фірмових страв відзначають:
- куряче філе з овочевим гарніром і соусом,
- брускети з авокадо і сиром фета,
- салат «Цезар» з лососем,
- салат з хамоном, карамелізованою грушею і сиром дорблю,
- холодний томатний суп «Гаспачо»,
- круасан з лососем, крем-сиром і руколою,
- фісташково-полуничний десерт.