На Подолі в Києві, по вулиці Хорива, розмістилася кав'ярня-кондитерська «Niche».
Особливістю закладу вважається асортимент випічки й десертів, які готують без застосування глютену, цукру і лактози, фруктози, крохмалю та жирів. У меню «Niche» представлені бісквітні й мусові торти, тістечка, еклери, чизкейки без молока, різноманітні дієтичні десерти.
Крім цього, у закладі самостійно випікають цільнозерновий безглютеновий хліб на заквасці – багет, запашний лляний хліб з приправами, гречаний хліб ...
На Подолі в Києві, по вулиці Хорива, розмістилася кав'ярня-кондитерська «Niche».
Особливістю закладу вважається асортимент випічки й десертів, які готують без застосування глютену, цукру і лактози, фруктози, крохмалю та жирів. У меню «Niche» представлені бісквітні й мусові торти, тістечка, еклери, чизкейки без молока, різноманітні дієтичні десерти.
Крім цього, у закладі самостійно випікають цільнозерновий безглютеновий хліб на заквасці – багет, запашний лляний хліб з приправами, гречаний хліб з кіноа, делікатний гречаний хліб.
Аби перекусити більш тривно відвідувачі можуть замовити сендвічі з гуакамоле, веган сиром і песто, а також з кімчі й хумусом.
Серед фірмових солодощів у кав'ярні-кондитерській: відзначають:
- тістечко «Київське» з кокосовим і шоколадним кремом, смородиновим кулі й фундуком,
- чизкейк «Манго-Маракуя»,
- чизкейк «М'ята-Фисташка»,
- торт «Тотально шоколадний» з брауні, ганашем, мусом з какао, чорносливом, полуницею і малиною.