Ресторан-бар «Normal» розмістився на вулиці Антоновича в центрі Києва, зі зворотного боку фасадного входу в бізнес-центр «Торонто».
У денний час заклад працює як ресторан-бар, де коктейлі роблять з самого ранку, а вечорами – трансформується в клуб «АBNormal», в якому проходять тематичні й танцювальні вечірки з професійними світлоінсталяціями.
Дизайнерський інтер'єр просторого приміщення, площа якого становить понад 500 квадратних метрів, втілює атмосферу одного з районів Нью-Йорка Бруклін.
У ресторані-барі панорамні вікна, м'які крісла сірих і синіх відтінків, а також велика кількість графіті й малюнків на стінах і колонах, які змінюють свій відтінок від натурального денного до синього з настанням сутінків і насиченого червоного - в темний час.
У зоні бару на закритому матовому подіумі танцюють pj-girls. Крім того, у ресторані-барі працює 3D-мепінг, коли графіті на стінах рухаються й оживають за допомогою відеоряду.
Основу меню ресторану складає фьюжн кулінарія, яка об'єднує трендові страви європейської, паназіатської, східної кухонь.
Відвідувачі можуть замовити устриці, холодні й гарячі закуски, супи, салати, м'ясні й рибні страви, а також десерти.
Серед фірмових страв ресторану-бару відзначають:
- сир страчатела з чорним пюре з баклажана,
- боби едомаме з морською сіллю,
- салат з тунцем і водоростями хіяші,
- салат з телятиною, яйцем пашот і хумусом,
- гарбузовий суп з вершковим сиром і попкорном,
- суп «Рамен» з качкою,
- дорадо з чорним рисом і артишоками,
- гомілку ягняти з кіноа і в'яленими томатами,
- чіа-пудинг з манго й маракуєю.
Крім того, представлений міцний алкоголь і велика винна карта. Вечірки проходять щочетверга, щоп'ятниці й суботи.
Для любителів покурити в закладі розроблена кальянна карта, де гості знайдуть класичні, міцні, преміум й авторські кальяни.
Серед фірмових кальянів відзначають:
- «Чари богів» з яблучним фрешем як основа й тютюном грейпфрут, апельсин, мед і м’ята,
- «Екстаз», де в колбі молоко, ром, сироп і полуниця, а з тютюну - полуниця, ваніль, ягоди й кокос.