У самому центрі Києва, на Хрещатику, розмістилося кафе мережі «Паштет».
Інтер'єр закладу оформлений дизайнерами в сучасному стилі - тепла пісочна і кавова палітри, м'які крісла і диванчики, невеликі столики, арки та абажури, панорамні вікна, жива зелень. Головною особливістю закладу вважається цілодобовий режим роботи.
Також у кафе гості можуть замовляти сніданки протягом усього дня. Основу меню складають популярні страви європейської, французької та української кухонь.
Акцент зроблено на фірмових паштетах. Гостям подають паштет зі свинини з конфітюром з томатів, паштет з індички, паштет з курячої печінки, також тріо паштетів.
Крім цього, меню містить брускети, варіанти комплексних сніданків, салати, супи, традиційні страви української кухні, основні страви з м'яса й птиці, гарніри, пасти, круасани, лаваш-роли, торти та десерти.
Серед фірмових позицій меню кафе відзначають:
- салат з качиною грудкою і пряною грушею,
- салат з карамелізованим гарбузом і козячим сиром,
- гарбузовий крем-суп з беконом і сиром пармезан,
- котлету по-київськи на чіабаті з картопляним пюре,
- деруни з беконом і сметаною,
- медальйони зі свинини, смажені у пряній олії з картоплею по-селянськи,
- рулет з телятини з беконом і соусом «Демігляс»,
- пасту з креветками й вершковим соусом,
- фірмову піцу з паштетом,
- круасан з сьомгою і крем-сиром,
- пудинг з насінням чіа, манговим кремом і ванільним соусом,
- шоколадно-мигдальний торт,
- чорничний чизкейк.