У Голосіївському районі Києва, на вулиці Саксаганського, недалеко від станції метро «Олімпійська», розмістилося кафе мережі «Паштет».
У закладі обладнано чотири просторі зали. Затишний інтер'єр виконаний у стилі сучасної класики - молочні, кавові й шоколадні відтінки. М'які крісла та дивани, невеликі столики й оздоба з натурального дерева, цегляне муровання стін, жива зелень.
Основу меню складають популярні й авторські страви європейської, італійської, української кухонь.
Акцент зроблено на фірмових паштетах з курячою печінкою, з індичкою, а також зі свининою і конфітюром з томатів.
Крім цього, гості можуть замовити комплексні сніданки, брускети, салати, супи, основні страви, пасти, круасани з солоними начинками, лаваш-роли, піцу на тонкому тісті, торти та десерти.
Серед фірмових позицій меню також відзначають:
- брускету з сьомгою і сиром філадельфія,
- омлет з грушею і дор блю на подушці зі шпинату,
- салат з качиною грудкою і пряною грушею,
- гарбузовий крем-суп з беконом і сиром пармезан,
- медальйони зі свинини, смажені в пряній олії з картоплею по-селянськи,
- стейк з індички з гарніром,
- качине філе з пряною грушею і кіноа,
- рулет з телятини з беконом і соусом «Демігляс»,
- пасту з креветками й вершковим соусом,
- фірмову піцу з паштетом.
Для любителів національної кухні в кафе готують традиційні українські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря - котлету по-київськи на чіабаті з картопляним пюре, пельмені з курячим фаршем, вареники з картоплею та грибами, фірмові деруни з беконом і сметаною.
Ласунам представлена велика десертна карта, в якій виділяють: чорничний чизкейк, шоколадно-мигдальний торт, пудинг з насінням чіа, полуничним кремом і шоколадом, яблучний штрудель з морозивом і ванільним кремом.
У барній карті гості знайдуть еспресо, амеркіано, кавомікси, каскару, какао і гарячий шоколад, свіжовичавлені соки, фруктові та ягідні чаї, а також крафтове пиво, міцний алкоголь, коктейлі, вина Грузії, Чилі, Італії.