«Печена картопля» - це мережа ресторанів швидкого харчування, один з яких розмістився в провулку Куренівському в Оболонському районі Києва.
Тут гостям представлені популярні страви європейської та української кухонь, які готують з натуральних свіжих продуктів.
Коронною стравою ресторану вважається запечена картопля з приправами в фользі, яка подається зі спеціальними салатами-наповнювачами. Також у меню відвідувачі знайдуть закуски, супи, гарячі страви, бургери, лаваш-роли, десерти.
Фірмовими...
«Печена картопля» - це мережа ресторанів швидкого харчування, один з яких розмістився в провулку Куренівському в Оболонському районі Києва.
Тут гостям представлені популярні страви європейської та української кухонь, які готують з натуральних свіжих продуктів.
Коронною стравою ресторану вважається запечена картопля з приправами в фользі, яка подається зі спеціальними салатами-наповнювачами. Також у меню відвідувачі знайдуть закуски, супи, гарячі страви, бургери, лаваш-роли, десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- печена картопля з соусом «Карбонара»,
- печена картопля з грибами та цибулею,
- гратен з курячим філе під сирним суфле,
- смажені курячі крильця,
- зрази з грибами,
- бутерброд з булочки бріош з беконом, маринованими огірками й білим соусом,
- часникові грінки,
- лаваш-рол «Царський» з курячим філе, грибами й відвареною картоплею,
- локшина з куркою,
- десерт «Сафарі».