Кафе-пиріжкова «Пироги та друзі» однойменної мережі закладів зустрічає своїх гостей у терміналі А аеропорту Жуляни в Києві, на вулиці Медовій.
У закладі готують пироги народів світу, а також пропонують авторську випічку. У меню представлено понад 20 видів пирогів.
Є пироги з солоними начинками - з телятиною, з куркою і грибами, з капустою і лисичками, з цибулею порей, беконом і томатами, з п'ятьма видами сиру, з печінкою і томатами, з фореллю і шпинатом, а також пиріг «Рататуй» з сезонними овочами, традиційний грецький листковий пиріг «Спанакопіта» зі шпинатом і сиром фета.
Як десерт можна замовити солодкі пироги, які випікають з начинками з чорниці, вишні, малини, лісових ягід, лимонного курда і меренги, сиру, горіхів, яблук.
Також у закладі готують коровай, чизкейк з солоною карамеллю і пиріг «Карпатка» з мигдалем.