У Шевченківському районі Києва, на вулиці Багговутівській, поруч з торговим центром «Променада», розмістився ресторан-піцерія «Pizza Grillitza».
Заклад працює у форматі швидкого харчування. Тут гостям представлено асортимент популярних страв європейської та української кухонь. Гості самостійно можуть обрати вподобані страви.
Акцент у меню зроблено на піці з тонкого тіста, яку випікають з різними начинками. Також у ресторані-піцерії готують різні салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, випічку, десерти.
Особливістю закладу вважається можливість гостей обрати м'ясо, рибу й овочі за смаком і засмажити їх на грилі, який встановлено в залі.
Серед фірмових страв «Pizza Grillitza» відзначають:
- свинячі ребра в медовому соусі,
- курячу відбивну з сиром і ананасами,
- свинячий стейк на кістці,
- свинячу відбивну під сиром з томатами,
- м'ясну солянку,
- картоплю по-селянськи,
- піцу «По-аджарськи» з шинкою, сиром моцарела, яйцем, перцем і гострим соусом,
- піцу «Помилка кухаря» з беконом, салямі й баликом,
- піцу «Гетьманська» з мисливськими ковбасками й томатним соусом,
- піцу «Римський Цезар» з курячим філе, сухарями й часниковим соусом,
- піцу «Лучано» з беконом, баликом, свининою, курячим філе і печерицями,
- піцу «Мілано» з м'ясними кульками, курячим філе, печерицями,
- кальцоне з мисливськими ковбасками, сиром моцарела, зеленню, солоним огірком і соусом «Барбекю».
У змістовній барній карті є чаї, натуральна кава, кавові мікси, лимонад, а також асортимент пиво, міцного алкоголю, українські та грузинські вина.
Затишний інтер'єр ресторану-піцерії виконаний у сучасному стилі - тепла пісочно-шоколадна колірна гама, меблі з натурального дерева темних порід, жива зелень.