На вулиці Білоруській у Шевченківському районі Києва, недалеко від станції метро «Лук'янівська», гостей зустрічає один з ресторанів домашньої кухні мережі «Пузата Хата».
Заклад міститься на території торгового центру «Квадрат».
У ресторані подають популярні європейські та українські страви. Меню містить закуски, салати, вареники, пельмені, перші й другі страви, пасти, гарніри, випічку, хлібобулочні вироби, пивні снеки та десерти.
У ранковий час тут подадуть різні варіанти комплексних сніданків:
- «Київський» з котлетою по-київськи, яєчнею, салатним міксом і картоплею по-селянськи,
- «Англійський» з яєчнею, беконом, мисливськими ковбасками, смаженими печерицями, свіжими томатами й соусом з бобів,
- сніданок з дерунами та домашньою ковбасою,
- сніданок зі шніцелем і картопляним пюре по-домашньому,
- вівсяна каша,
- омлет,
- шніцель з яйцем,
- яєчня з беконом.
- салат «Олів'є»,
- салат «Цезар» з лососем,
- салат-фреш з куркою-гриль,
- борщ по-домашньому зі свининою,
- овочевий суп з куркою,
- м'ясну солянку,
- котлету по-київськи,
- лосося, запеченого з лимоном,
- пельмені «Столичні» з куркою,
- пиріг з лососем шпинатом і фетою,
- фірмову домашню ковбасу з курячим філе і свининою,
- свинину, запечену з грибами й сиром,
- стейк з курки-гриль,
- брізоль,
- парову рибну котлету з лосося,
- курячу ніжку зі шпинатом,
- пасту «Карбонара»,
- деруни зі сметаною,
- українську булочку.
Фірмовими ласощами вважаються:
-
шоколадний чизкейк,
-
торт «Горіховий»,
-
торт «Сирковий» з кокосовою стружкою і полуницею,
-
горіхово-карамельний тарт.
Карту бару складають асортимент пива, міцного алкоголю, а також українські вина, натуральна кава і кавові мікси, чаї, соки.
Елегантний інтер'єр оформлений у стилі сучасної класики – теплі пісочні кавові відтінки, м'які крісла та дивани, оздоба з натурального дерева світлих порід, картини й острівці живої зелені.
До послуг гостей основний зал із затишними обідніми зонами, зона бару і лаунж-зона з м’яким освітленням.