У Солом'янському районі столиці, на вулиці Георгія Кірпи, поруч з Південним вокзалом, розмістився один з ресторанів домашньої кухні мережі «Пузата Хата».
Інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі - світлі й пісочні відтінки, цегляне муровання стін, лаконічні меблі, оздоблення з натурального дерева, острівці живої зелені. Кухарі спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь на основі домашніх рецептів.
Гості можуть замовити закуски, салати, перші й другі страви, борошняні вироби, гарніри, пивні закуски, десерти.
Щоранку в ресторані подають комплексні сніданки:
- «Англійський» з яєчнею, беконом, мисливськими ковбасками, смаженими печерицями, свіжими томатами й соусом з бобів,
- «Київський» з котлетою по-київськи, яєчнею, салатним міксом і картоплею по-селянськи,
- сніданок з дерунами та домашньою ковбасою,
- сніданок зі шніцелем і картопляним пюре по-домашньому.
- свіже сало з прорізом і сумішшю перців,
- салат-фреш з куркою-гриль,
- салат «Цезар» з лососем,
- вареники з м'ясом «Столичні»,
- котлету по-київськи,
- домашню ковбасу з курячого філе і свинини,
- стейк зі свинини-гриль,
- рибну парову котлету з лосося,
- брізоль,
- запеченого лосося з лимоном і перцем,
- борщ по-домашньому зі свининою,
- м'ясну солянку,
- пиріг з лососем, шпинатом і сиром фета.
У карті напоїв ресторану є американо, еспресо, кава з молоком, капучино, лате, чай з журавлини й обліпихи.
У барній карті представлено глінтвейн, асортимент міцного алкоголю й українських вин.