Один з ресторанів домашньої кухні мережі «Пузата Хата» зустрічає гостей на Великій Васильківській у Шевченківському районі Києва.
Оригінальний інтер'єр закладу відтворює атмосферу перебування в класичній паризькій квартирі з витонченими меблями, кришталевими люстрами, ліпниною й абажурами.
До послуг гостей «Бібліотека» з книгами й м'яким світлом, камінний зал зі справжнім каміном, гостьова кімната і кабінет, які розмістилися на мансарді. У меню ресторану гості знайдуть асортимент популярних страв європейської та української кухонь, які кухарі готують за домашніми рецептами.
У ранковий час у ресторані «Пузата Хата» відвідувачам подають різні варіанти комплексних сніданків:
- «Київський» з котлетою по-київськи, яєчнею, салатним міксом і картоплею по-селянськи,
- «Англійський» з яєчнею, беконом, мисливськими ковбасками, смаженими печерицями, свіжими томатами й соусом з бобів,
- сніданок з дерунами та домашньою ковбасою,
- сніданок зі шніцелем і картопляним пюре по-домашньому.
Також в ресторані готують закуски, салати, хлібобулочні вироби та пироги, перші й другі страви, гарніри, вареники, пельмені, гарніри, пивні закуски й десерти.
Фірмовими стравами закладу вважаються:
- салат «Олів'є»,
- салат «Цезар» з лососем,
- салат-фреш з куркою-гриль,
- борщ по-домашньому зі свининою,
- овочевий суп з куркою,
- м'ясна солянка,
- котлета по-київськи,
- лосось, запечений з лимоном,
- пельмені «Столичні» з куркою,
- пиріг з лососем, шпинатом і фетою,
- фірмова домашня ковбаса з курячим філе і свининою,
- свинина запечена з грибами й сиром,
- стейк з курки-гриль,
- брізоль,
- парова рибна котлета з лосося,
- куряча ніжка зі шпинатом,
- паста «Карбонара»,
- деруни зі сметаною,
- українська булочка.
Фірмовими ласощами вважаються:
- шоколадний чизкейк,
- торт «Горіховий»,
- торт «Сирковий» з кокосовою стружкою і полуницею,
- горіхово-карамельний тарт.