«Ramen-do» - це кафе-бістро, яке міститься в підвальному приміщенні у провулку Євгена Гуцала, недалеко від Печерського ринку в Києві.
Це моноформатний заклад, тут гостям готують фірмову страву - тонкоцу рамен за рецептом японського шефа на основі свинячого, курячого й овочевого бульйонів.
Як додатки можуть бути локшина, мариноване м'ясо, шпинат, сушені водорості.
Ячмінний фірмовий чай мугічя гостям подають безкоштовно.
Лаконічний інтер'єр кафе-бістро доповнюють білі стіни, довгий стіл з нату...
«Ramen-do» - це кафе-бістро, яке міститься в підвальному приміщенні у провулку Євгена Гуцала, недалеко від Печерського ринку в Києві.
Це моноформатний заклад, тут гостям готують фірмову страву - тонкоцу рамен за рецептом японського шефа на основі свинячого, курячого й овочевого бульйонів.
Як додатки можуть бути локшина, мариноване м'ясо, шпинат, сушені водорості.
Ячмінний фірмовий чай мугічя гостям подають безкоштовно.
Лаконічний інтер'єр кафе-бістро доповнюють білі стіни, довгий стіл з натурального дерева, картини з ієрогліфами.