«Rangoli» - це ресторан індійської кухні, який розмістився на вулиці Шовковичній у Печерському районі столиці.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні автентичних страв за рецептами з різних регіонів Індії. Гості можуть замовити страви північних регіонів, де переважають страви тандурі й корма, гарячі й гострі страви південних регіонів, де в складі переважає карі й чилі, а також страви за рецептами західних жителів, використовують кокосовий горіх і морепродукти.
Також у ресторані гості можуть замовити вегетаріанські страви та позиції з м'яса, птиці та морепродуктів.
Серед коронних страв меню «Rangoli» відзначають:
- «Чикен карі»,
- «Чикен корма»,
- «Ламб карі»,
- сифуд масала,
- чилі-панир,
- панир кулчу,
- маттон-масала,
- фіш масала,
- кадай ведж.
У барній карті закладу є національний напій на основі молока і спецій «Масала» та індійська кава, а також великий вибір вин з різних куточків світу.
Елегантний інтер'єр ресторану «Rangoli» дизайнери виконали в стилі сучасної класики - теплі кремові й шоколадні відтінки, м'які крісла та різьблені меблі з натурального дерева, картини в позолочених рамах і букети живих квітів.