У самому серці Києва на Подолі, на перехресті Андріївського узвозу і Контрактової площі, розмістився м'ясний ресторан «Реберня на Узвозі».
Заклад займає три поверхи старовинного будинку, котрий було збудовано у 18 столітті. У розпорядженні гостей підвальний поверх, а також перший і другий рівні, на яких розміщені кухні відкритого типу.
Загальна місткість закладу становить 340 посадкових місць, а в теплу пору року працює літній майданчик у внутрішньому дворику.
Інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі сучасний стиль лофт і елементи декору у вінтажному стилі - пісочні, жовті й насичені графітові відтінки, панорамні вікна, лаконічні меблі з натурального дерева світлих порід, метал і цегла в оздобі.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні смажених свинячих ребер на відкритому мангалі.
Крім того, у меню відвідувачі знайдуть мариновані овочі, овочі-гриль і овочеве асорті, бринзу, скумбрію на грилі, телячий антрекот, овочевий бульйон і м'ясний суп, домашню випічку, а на десерт тут подадуть морозиво.
На першому поверсі м'ясного ресторану працює бар «П'яна вишня», де можна замовити фірмову львівську настоянку на вишні.
Також у барній карті закладу є асортимент пива, міцного алкоголю, вина, кави.