У Голосіївському районі Києва, на вулиці Володимирській, у декількох хвилинах пішки від станції метро «Площа Льва Толстого», розмістився ресторан-бар «Rocka Rabbit».
Інтер'єр закладу оформлений у теплих пісочних і бежевих відтінках та витриманий у сучасному стилі.
Меню ресторану-бару містить широкий вибір популярних страв європейської та італійської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Щоранку гостям представлені комплексні сніданки на вибір: італійський, ірландський, французький, мексиканський з пікантною сальсою, колумбійський, американський, ніжний сніданок з рисовими хлібцями, сирники з варенням і сметаною, грибні млинці, омлети, гранола.
Гості можуть замовити салати, основні й перші страви, гарніри, закуски, бургери, десерти.
До фірмових страв меню «Rocka Rabbit» відносять:
- хумус і дхал з гарячими пітами,
- теплий салат з запеченими овочами й фетою,
- куряче консоме з зеленою локшиною,
- шпинатний суп-пюре з м'ясом кролика,
- пасту «Карбонара»,
- тальятеле з лососем,
- равіолі з м'ясом кролика,
- форель річкова по-селянськи в диких травах,
- котлети з щуки з сирною начинкою,
- лосось з огірковою локшиною,
- кебаб з ягняти на піті,
- ребро бика су-вид у соусі 4 перці,
- дабл порк бургер,
- фірмову піцу «Rocka Rabbit».
- «Медовик» зі згущеним молоком,
- бабусин «Наполеон»,
- еклер «Стратичела».
Барну карту складають коктейлі, розливне пиво, міцний алкоголь, а також фірмові настоянки на лісових ягодах, на горіхах, хроні, вишні, меді й журавлині.
Часто в ресторані-барі грають живу музику й проходять різні акції.