Ресторан-кальянна «Шишка» міститься в самому центрі Києва на вулиці Володимирській, поруч зі станцією метро «Площа Льва Толстого».
Потрапити всередину приміщення гості можуть, зателефонувавши в двері, а для постійних клієнтів діє система входу за відбитком пальця.
У розпорядженні відвідувачів чотири просторі зали, а також два закритих зали з ігровими консолями.
Лаконічний інтер'єр поєднує в собі цегляні й бетонні стіни, металеві труби на стелі, лампи Едісона, а також старовинний рояль.
Меню закладу складається з популярних страв європейської та паназіатської кухонь, які готують за класичними й авторськими рецептами.
Фірмовою стравою «Шишки» є «Будда болл», який містить м'ясо, рибу, овочі, червоний рис, домашній йогурт і зелень.
«Будда болл» можна замовити з лососем, тунцем, індичкою, ростбіфом, веганський і фруктовий.
Крім цього, до фірмових страв меню відносять:
- суп «Фо-Бо»,
- салат «Цезар» з рулетом з індички й сиром «Дор Блю» в беконі,
- філе лосося в норі з темпурою,
- стейк «Ті-Боун».
Представлено також 20 сортів тоніка, різні марки вина, авторські коктейлі на основі джина.
У «Шишці» є іменні пляшки з віскі, які можна придбати й потім, під час кожного візиту, пити індивідуальний напій.
Ще однією особливістю ресторану-кальянної є велика колекція тютюну та шість видів приладу для кальяну.