На вулиці Архітектора Городецького, у декількох хвилинах пішки від Хрещатика, розмістився ресторан «Smørrebrød».
У розпорядженні гостей невелика літня тераса при вході в заклад, а також відкрита кухня, контактна барна стойка, декілька столиків на першому поверсі. Другий поверх має більш камерну атмосферу.
Дизайнерський інтер'єр виконаний з елементами морської тематики в скандинавсько-нордичному стилі: попелясто-сіра мазанка на стінах, панно з конопляних ниток, дерев'яні бочки, що звисають на тросах мережі, невідпрацьоване дерево, дикий камінь і метал в оздобленні.
Меню містить традиційні та авторські страви датської кухні. Коронна страва ресторану – сморреброд, який представлений в 16 варіаціях і являє собою пшеничний хліб зі злаками та начинкою з сиру і морепродуктів.
Сніданки в закладі подають протягом усього дня. Усі страви можна брати на винос.
В алкогольній карті можна знайти наливки власного приготування, авторські та оригінальні коктейлі. Також гості можуть замовити українське крафтове пиво Varvar і драфтове Malle Blanche.