На бульварі Тараса Шевченка в середмісті Києва розмістився ресторан «Sorry Vegans».
Заклад поділений на дві частини, в першій розташований невеликий зал і контактна барна стійка. Друга частина ресторану являє собою великий двох'ярусний зал зі сценою, обладнаною для концертів і виступів музичних колективів.
Меню складається з авторських страв європейської, американської та української кухонь. Акцент зроблено на різноманітності м'ясних страв, а також стейків.
Фірмові страви:
- філе прайм стейк,
- стейк «Рібай» з овочами гриль і підкопченою картоплею,
- свинячі ребра з маринадом від шефа,
- стейк «Тібоун»,
- стейк «Нью-Йорк»,
- салат з тушкованою телятиною в яблучному соусі,
- сирний суп з сиром дорблю,
- брускети з томатами та моцарелою,
- салат з козячим сиром та індичкою-гриль,
- хот-кейк з куркою, грибами й вершковим соусом.
Хітом десертної карти вважається вершково-шоколадний суп. В алкогольній карті є вишукані вина, а також коктейльна класика.
У невеликій сигарній кімнаті гості можуть насолодитися келихом віскі й обрати сигару зі змістовного сигарного меню. У теплу пору року відкрита літня тераса. Їжу з ресторану можна брати на винос.