У Дніпровському районі столиці, на Русанівському бульварі, розташований ресторан-паста бар «Спагеті». Гордість закладу – відкрита кухня, на якій зі справжнього італійського борошна готують фірмові страви. У меню представлена традиційна італійська кулінарія. Коронні страви – тонка піца, яку випікають у дров'яній печі, а також карбонара, паппарделле, феттуччіне «Бузара», чорні равіолі з лососем і рікотою, штрудель-піца з креветками, різото з буряком і горгонзолою. У вихідні для маленьких відвідува...
У Дніпровському районі столиці, на Русанівському бульварі, розташований ресторан-паста бар «Спагеті». Гордість закладу – відкрита кухня, на якій зі справжнього італійського борошна готують фірмові страви. У меню представлена традиційна італійська кулінарія. Коронні страви – тонка піца, яку випікають у дров'яній печі, а також карбонара, паппарделле, феттуччіне «Бузара», чорні равіолі з лососем і рікотою, штрудель-піца з креветками, різото з буряком і горгонзолою. У вихідні для маленьких відвідувачів проводять кулінарні майстер-класи. Інтер'єр ресторану оформлений у традиційному італійському стилі – оздоблення з натурального дерева, яскраві елементи декору і жива зелень.