У Голосіївському районі Києва, на вулиці академіка Вільямса, розмістився один з суші-барів «Суші Майстер» однойменної мережі закладів.
Гостям тут представлені популярні страви японської та паназіатської кухонь. Основний акцент зроблено на різноманітності класичних і гарячих ролів, сетів, суші й маків.
Також у суші-барі готують всякі салати, супи, закуски, десерти. Рис, локшину Удон і рисову локшину можна замовити з куркою, телятиною, овочами або з морепродуктами.
У закладі готують кілька видів місо-супів, а також класичний суп «Том Ям» на кокосовому молоці з креветками, кальмарами й грибами шіїтаке.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- салат з креветками, салатом айсберг, авокадо і соусом «Шоу мірін»,
- рол «Суші Майстер» з лососем, крем-сиром і зеленою цибулею,
- рол «Філадельфія Гурман» з вугром, лососем, крем-сиром та ікрою масаго,
- рол «Рейнбоу» з тунцем, лососем, вугром, авокадо, огірком, крем-сиром і крабовим міксом,
- рол «Каліфорнія Де Люкс» з вугром, соусом «Унагі», крем-сиром та ікрою масаго,
- рол «Філадельфія Де Люкс» з лососем, ікрою масаго, авокадо і крем-сиром,
- копчений рол «Фелікс» з лососем і огірком,
- кранч з креветкою в темпурі,
- гарячий рол «Хаманіші» з вугром, соусом «Унагі», кунжутом і сирним соусом,
- гарячий рол «Нініку темпура» з філе тунця і вершковим сиром,
- гарячий рол «Оушен темпура» з лососем, огірком, салатом айсберг, крабовим міксом в клярі,
- суп «Том Ям» з креветками, кальмарами, грибами шіїтаке,
- фірмовий чизкейк з полуничним желе,
- морквяно-горіховий пиріг з морквяно-лимонним желе.
У карті напоїв гостям представлені імбирний лимонад, ягідний морс, чай зі смородиною і базиліком, обліпихою і яблуком, а також соки.
Страви можна замовити з доставлянням по місту.