«Суші Майстер» - це мережа суші-барів в Україні, один з яких розмістився на вулиці Євгена Сверстюка в Дніпровському районі Києві.
У меню представлено широкий асортимент популярних страв японської та паназіатської кухонь. Гості можуть замовити гарячі й класичні роли, суші, макі роли, супи, салати, гарячі страви, сети, десерти.
Любителі азіатських страв можуть замовити рисову локшину, локшину Удон і рис з різними додатками, як-от телятина, курка, овочі й морепродукти. Також у суші-барі готують китайські пельмені Гедза з куркою або з креветкою на вибір.
До фірмових страв закладу відносяться:
- салат з креветками, салатом айсберг, авокадо і соусом «Шоу мірін»,
- рол «Суші Майстер» з лососем, крем-сиром і зеленою цибулею,
- рол «Філадельфія Гурман» з вугром, лососем, крем-сиром та ікрою масаго,
- рол «Рейнбоу» з тунцем, лососем, вугром, авокадо, огірком, крем-сиром і крабовим міксом,
- рол «Каліфорнія Де Люкс» з вугром, соусом «Унагі», крем-сиром та ікрою масаго,
- рол «Філадельфія Де Люкс» з лососем, ікрою масаго, авокадо і крем-сиром,
- копчений рол «Фелікс» з лососем і огірком,
- кранч з креветкою в темпурі,
- гарячий рол «Хаманіші» з вугром, соусом «Унагі», кунжутом і сирним соусом,
- гарячий рол «Нініку темпура» з філе тунця і вершковим сиром,
- гарячий рол «Оушен темпура» з лососем, огірком, салатом айсберг, крабовим міксом в клярі,
- суп «Том Ям» з креветками, кальмарами, грибами шіїтаке.
Як десерт у суші-барі готують фірмовий чизкейк з полуничним желе та печуть морквяно-горіховий пиріг з морквяно-лимонним желе.
У карті напоїв гостям представлені імбирний лимонад, ягідний морс, чай зі смородиною і базиліком, обліпихою і яблуком, а також соки.
У закладах мережі працює власна служба доставляння їжі по місту.