У самому центрі Києва, на перетині вулиць Саксаганського і Володимирської, розмістилося кафе паназіатської кухні мережі «Tiger».
Тут гості можуть замовити страви з локшини й рису з різними соусами та додатками. Також меню пропонує асортимент популярних страв паназіатської кухні - закуски, салати, супи, основні страви, темпура.
До фірмових позицій меню «Tiger» відносяться:
- рисова локшина з яловичиною і лічі,
- удон з креветками й маракуєю,
- поке з лососем і апельсином,
- яєчна локшина з куркою й овочами,
- гречана локшина з яловичиною і яйцем пашот,
- кімчі суп на кокосовому молоці з цвітною капустою,
- суп «Том Ха» з креветками,
- салат з креветками, грейпфрутом, апельсином і соусом «Хайсін»,
- салат з татакі лососем,
- спринг-рол з креветкою і яблуком.
У закладі варять каву за допомогою еспресо-машини Dalla Corte Evolutio з добірних кавових зерен від українського обсмажчика «Soloway».
У карті напоїв можна спостерігати еспресо, еспресо-тонік, американо, допіо, капучино, лате, флет вайт, а також фірмовий раф попкорн, фреші, домашній лимонад і домашній чай з обліпихи, цитруса та імбиру, базиліка і малини, смузі, китайські чаї.
У барній карті кафе акцент зроблено на оригінальних алкогольних коктейлях. Інтер'єр кафе виконаний у стилі лофт - світлі пісочні й сірі відтінки, цегляне муровання і бетон, неонове освітлення і велика кількість живої зелені.