На вулиці Ярославів Вал у самому центрі Києва розмістився пивний паб «Ципа» від крафтової гуцульської броварні з однойменною назвою.
Тут гостям представлений фірмовий самогон з пива «Пивовиця», ексклюзивний сидр на чорниці й сидр дубовий в пляшках.
Крім того, барна карта закладу включає авторські настоянки, лікери, горілку, коньяк, бренді, віскі, вина, а також різні сорти крафтового пива від відомої пивоварні.
Меню пабу складається з популярних страв української, європейської, німецької та ам...
На вулиці Ярославів Вал у самому центрі Києва розмістився пивний паб «Ципа» від крафтової гуцульської броварні з однойменною назвою.
Тут гостям представлений фірмовий самогон з пива «Пивовиця», ексклюзивний сидр на чорниці й сидр дубовий в пляшках.
Крім того, барна карта закладу включає авторські настоянки, лікери, горілку, коньяк, бренді, віскі, вина, а також різні сорти крафтового пива від відомої пивоварні.
Меню пабу складається з популярних страв української, європейської, німецької та американської кухонь в авторській інтерпретації.
Акцент зроблено на пивних закусках. Гості можуть замовити закуски, пивні снеки, хот-доги, гамбургери, салати, страви з м'яса, соуси та десерти.
До фірмових позиціях меню відносять:
- шкварки зі свинячої шкури, смажені в олії,
- гуцульські грісіни,
- фалафель з йогуртовим соусом,
- хот-дог «Амстердам» з голландським оселедцем, солоним огірком і цибулею,
- бургер з м'ясною котлетою і сиром чедер,
- салат з Ципа-боул ,
- сковорідку м'ясну по-гуцульськи,
- шоколадно-маковий пиріг.