На вулиці Банковій в Печерському районі Києва гостей зустрічає один з ресторанів мережі закладів «Варенична Катюша». Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв російської та української кухонь на основі домашніх рецептів. У переліку перших страв гості можуть знайти фірмовий український борщ, солянку, гороховий суп. Коронною стравою ресторану вважаються вареники ручного ліплення, які подають зі сметаною і смаженою цибулею в спеціальних горщиках. Крім того, у меню є сковорід...
На вулиці Банковій в Печерському районі Києва гостей зустрічає один з ресторанів мережі закладів «Варенична Катюша». Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв російської та української кухонь на основі домашніх рецептів. У переліку перших страв гості можуть знайти фірмовий український борщ, солянку, гороховий суп. Коронною стравою ресторану вважаються вареники ручного ліплення, які подають зі сметаною і смаженою цибулею в спеціальних горщиках. Крім того, у меню є сковорідки на компанію, пельмені, бутерброди, картопляні зрази, салат «Олів'є», тушкована капуста і смажені кабачки. У карті напоїв є компоти, морси, узвар. В алкогольній карті представлені фірмові наливки, настоянки, а також є різні сорти пива і вина. У ресторані можна купити напівфабрикати власного приготування. Працює служба доставки їжі. Оригінальний інтер'єр закладу оформлений у стилі соц-арт – картаті м'які дивани й крісла, абажури з бахромою, кімнатні рослини в горщиках, а також атрибутика і предмети декору часів радянської епохи.