За кілька кроків від станції метро «Університет» на вулиці Саксаганського стоїть булочна-пекарня «Віденські Булочки» однойменної мережі закладів.
Тут гостям представлений величезний вибір здобної, листкової й пісочної випічки. У меню відвідувачі знайдуть хлібо-булочні вироби, які готують за старовинними європейськими традиціями й рецептурами Франції, Німеччини, Австрії, Італії.
Особливістю «Віденських Булочок» є той факт, що вся продукція випікається перед очима відвідувачів і подається гарячою.
У закладі можна замовити різні популярні страви європейської кухні, а також комплексні сніданки та фірмові бізнес-ланчі. Страви можна брати на винос.
У булочній-пекарні гості можуть замовити різноманітні слойки, штруделі, австрійські булочки, круасани з солодкою і солоною начинкою.
З-поміж фірмових страв меню відзначають:
- французький багет,
- німецький брецель,
- штрицель з маком,
- фокачо,
- чіабату, слойку з кленовим сиропом,
- круасан з джемом,
- сендвічі з чіабати з куркою, овочами й сирним соусом, беконом і телятиною.
У карті напоїв акцент зроблено на каві й кавових напоях.