Кафе-кондитерська «We berry» зустрічає своїх гостей у центральній частині Києва, на бульваріу Тараса Шевченка.
Заклад позиціонує себе як кондитерська корисних raw-десертів. Особливістю «We berry» вважається широкий асортимент десертів, які готують на основі натуральних рослинних інгредієнтів без додавання пшеничного борошна, білого цукру, молочних продуктів і яєць.
Кондитери «We berry» не застосовують термічну обробку десертів, щоб зберегти в них максимум корисних складових.
Для приготування ласощів у кафе-кондитерській використовують горіхи, сухофрукти, кокосову олію холодної вижимки, сироп топінамбура і сезонні ягоди.
Гостям у закладі представлені тістечка, капкейки, печиво, торти. У закладі випікають різні торти до свят.
Серед фірмових ласощів відзначають:
- торт «Снікерс»,
- торт «Солона карамель-кокос»,
- тістечка «Шоколад-м'ята», «Груша-фісташка»,
- печиво «Орео асорті».