У самому серці Києва, на вулиці Басейній, недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого», розмістився ресторан «Arena Terrace».
Заклад являє собою криту терасу, оснащену сучасним музичним і акустичним обладнанням для проведення танцювальних вечірок і виступів популярних ді-джеїв.
У меню гостям представлені авторські страви середземноморської, європейської, французької та азіатської кухонь в інтерпретації шеф-кухаря Бенджаміна Матьє.
Основну увагу приділено стравам з морепродуктів та риби.
До фірмових страв меню «Arena Terrace» відносять:
- тартар з тунця з лаймом і текілою,
- устрицю «Фін де Клер»,
- салат-латук з королівським крабом, авокадо і соусом «Цитронель»,
- тунець у норі з мусом зі шпинату,
- лосось су-вид з соусом «Егролет»,
- пасту лінгвіні з омаром під соусом з томатів,
- філе дорадо з грецьким соусом «Сацикі»,
- різото з тигровими креветками.
У ранковий час у ресторані подають комплексні сніданки: фруктовий салат з ягід, домашній йогурт з гранолою, класичний скрамбл, яйце «Бенедикт» з лососем, панкейки з кленовим сиропом, круасан з шинкою і сиром.
Для ласунів розроблена десертна карта, де є фірмова позиція - десерт «Три молока».
У барній карті є смузі, фреші, домашній лимонад, чай зі свіжими фруктами і ягодами, кавомікси, міцний алкоголь, зокрема й односолодовий шотландський віскі, а також асортимент коктейлів.