Ресторан «Zeфір» зустрічає своїх гостей на вулиці Сергія Данченка в Подільському районі Києва.
Затишний інтер'єр закладу виконаний у стилі італійської траторії з елементами стилю лофт - теплі пісочно-оливкові відтінки й теракотові кольори, цегляне муровання стін, м'які крісла та дивани з велюровою оббивкою, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, бетон і жива зелень.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв середземноморської та європейської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, пивні снеки, салати, піцу на тонкому тісті, бейгли, супи, стейки зі свинини, телятини, індички й лосося, посічені котлети «Форцелі» з наповнювачем, гарніри, соуси, десерти.
До фірмових страв «Zeфір» відносяться:
- піца «Фірмова» з шинкою, курячим філе, салямі, печерицями та соусом «Пілаті»,
- чіпси «Чіпакус» з лаваша,
- брускети з лососем і сиром філадельфія,
- салат з телятиною і томатами,
- бейгл з лососем,
- суп «Шушедду» з овочами й мітболами,
- форцелі з сиром дор блю і малиною,
- цитрусовий чизкейк.
Також гості можуть покурити ароматний кальян.