Дворівневий ресторан «Золоте Руно» розмістився на мальовничій території Куренівського парку в Подільському районі Києва, на вулиці Кирилівській.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, vip-зал, а також бенкетно-фуршетний зал, який розрахований на 200 гостей.
У теплу пору року працює відкрита тераса з виглядом на паркову зону. Основу меню складають традиційні страви грузинської та європейської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, холодні й теплі салати, гарніри, хачапурі, хінкалі, супи, основні страви, які готують на кеци або на мангалі.
До фірмових страв ресторану відносять:
- сациві з курячою грудкою,
- баклажани фаршировані горіхами й спеціями,
- салат «Урмулі»,
- суп «Харчо»,
- теплий салат «Від шефа»,
- чашушулі,
- свинину в вершково-грибному соусі,
- оджахурі,
- чанахі,
- лобіо,
- шашлик царський,
- каре ягняти,
- люля-кебаб з телятини й баранини,
- скумбрію в травах.
Для проведення урочистостей у закладі розроблено окреме бенкетне меню, де є фірмові страви: молочне порося, качка «Ткемалі», м'ясне асорті «Золоте руно».
Для ласунів у ресторані готують десерти з чорносливу, домашнє варення, яблучний штрудель.
В алкогольній карті гості знайдуть асортимент кавказьких коньяків, грузинських вин марок «Теліані Велі» і «Бадагоні», а також справжню грузинську чачу.