У самому серці історичного центру Львова, на площі Ринок, свої двері відкриває ресторан «Atlas».
Заклад розмістився в старовинній будівлі, яка була побудована в 1909 році. Дизайнерський інтер'єр гармонійно поєднує в собі стиль модерн й елементи середньовічної стилізації.
У розпорядженні гостей п'ять оригінально оформлених залів: арт-зал «Лицарський», «Бочковий», «Сірий», «Білий» і «Зелений». У головному залі, «Лицарському», приміщення декороване портретами галицьких монархів, розставлені масивні шкіряні дивани й крісла. В оформленні ресторану превалює автентичне оздоблення стін, колони з піщанику й меблі з натурального дерева.
У меню представлена автентична галицька кухня в авторській подачі, а також традиційні страви європейської, польської та української кухонь. Особливістю ресторану є приготування свіжого м'яса й морепродуктів на розпеченому лава-камені.
З-поміж фірмових страв від шефа відзначають:
- холодну закуску з бринзи, баклажанів, кабачків, суджуки й моцарели-міні,
- каре з телятини з журавлинним соусом і запеченою картоплею,
- баранину з бринзою і спаржею,
- салат з грушею й прошуто,
- гусячу ніжку з грушею у вині,
- телятину «Россіні Фуагра» з соусом Деміглас,
- філе лосося в медовій глазурі з перцем чилі,
- річкову форель з в'яленими оливками й каперсами.
Щоранку гостям готують комплексні сніданки. Крім того, у меню є розділ з бізнес-ланчами й хот-стоун меню.
Алкогольна карта включає асортимент вишуканих європейських марок вина.