Головна / Ресторани / Франкова Кузня

Ресторан Франкова Кузня

Франкова Кузня
4.6
Львів, пл. Катедральна 3
4.6
Все фотографии
Ресторан Франкова Кузня
Львів, пл. Катедральна 3
Львів, пл. Катедральна 3
+38 096 065 0315
Кухня:  Українська
Середній чек: 
$$$$
Опис
Ресторан «Франкова Кузня» розмістився в самому центрі Львова, на площі Кафедральній. Атмосферний інтер'єр залів переносить своїх гостей за часів, коли творив відомий український поет Іван Франко, на честь якого і названо заклад. У ресторані відновлена ​​цегляне муровання стін, м'які крісла з оксамитовою оббивкою, меблі та оздоба з натурального дерева темних порід, старовинні елементи побуту, портрети Франка та вишиванки. Меню закладу складається з популярних страв української кухні, які готую...

Ресторан «Франкова Кузня» розмістився в самому центрі Львова, на площі Кафедральній.

Атмосферний інтер'єр залів переносить своїх гостей за часів, коли творив відомий український поет Іван Франко, на честь якого і названо заклад.

У ресторані відновлена ​​цегляне муровання стін, м'які крісла з оксамитовою оббивкою, меблі та оздоба з натурального дерева темних порід, старовинні елементи побуту, портрети Франка та вишиванки.

Меню закладу складається з популярних страв української кухні, які готують в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

У ранковий час у ресторані подають різні варіанти комплексних сніданків - вівсяна каша з карамелізованими яблуками й горіхами, омлет з шинкою, сиром, томатами й грінками, яєчня з сосисками, яєчня «По-турецьки» з томатною підливою, сирники з конфітюром.

До фірмових страв ресторану «Франкова Кузня» відносяться:

  • салат з качиною грудкою,
  • віденський шніцель з картопляним салатом і татарським соусом,
  • курка в сезамі, начинена козячим сиром брі та шпинатом під журавлинним соусом,
  • запечене філе лосося з маком і шпинатом,
  • борщ «Пані Франкової»,
  • голубці «Панські» зі шкварками,
  • бігос з ребрами й чорносливом,
  • пироги з картоплею, смаженою в грибній підливі,
  • філе міньйон «Частинка Львова» з соусом і цибулевим конфітюром,
  • смажене курча в гранатовому соусі,
  • шашлик з телятини,
  • лосось на вугіллі.
Також у ресторані випікають піцу на тонкому тісті в справжній дров'яній печі.

Гості можуть замовити фірмову піцу «Карпатська» з білими грибами, бринзою і моцарелою під білим соусом.

Також кухарі готують солодку піцу. Як десерт можна замовити торт «П'яна вишня», львівський сирник, штрудель з яблуком або вишнею на вибір.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!