Переглядів: 1168 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Львов

Новорічні меню до сімейного столу від ресторанів Львова створять тепло, сімейний затишок і святковий настрій, а також нагадають про мирне спокійне життя. На вас чекають традиційні українські страви, улюблені смаколики з дитинства та незвичайні поєднання, які потішать гурманів.

Tomato.ua знає, де замовити страви до Нового року у Львові. У добірці – пропозиції від закладів Високий Замок, Пструг, хліб та вино, Французькі Канікули, Ресторація Бачевських, Кумпель.

Ресторани продовжують працювати у складних умовах, аби ви забули про передноворічні турботи, змогли насолодитися цікавими стравами та провести якомога більше часу з рідними та близькими. Наближаємося до Перемоги разом!

Меню для новорічного столу 2023

Високий Замок

Прийдешній 2023 рік – це рік Збройних Сил України! Тому на святковому столі повинні бути страви, що символізують єднання.

У ресторані Високий Замок ви можете замовити улюблені новорічні страви, традиційні позиції з меню та ексклюзивні смаколики. Заклад підготував цікаві рецепти до новорічного столу. Пропонують небанальні страви з кролика: холодець, нагетси та олів’є, як у дитинстві.

Спеціальна пропозиція до свят від гриль-бару Високий Замок – різдвяні та новорічні набори для вас і ваших близьких. Наповнення вражає: кутя, борщ пісний, риба фарширована, вінегрет, оселедець, голубці з рисом і м’ясом, голубці з картоплею, капуста тушена з грибами, вареники з капустою, вареники з картоплею, грибна підлива, пате печінкове, пампухи з повидлом, бурачки з хроном. Вартість набору – 4000 грн.

Команда закладу подбає про приготування святкових страв, аби ви забули про всі клопоти та могли якомога більше часу провести з рідними. Вам потрібно лише зробити новорічне замовлення.

Набір можна подарувати родичам і друзям, а також захисникам на передовій (при замовленні для ЗСУ – знижка 30%). Встигніть оплатити ваше замовлення до 15 грудня та отримайте знижку 15%.

Пструг, хліб та вино

Пструг, хліб та вино – колоритна ресторація, де на вас чекає карпатська форель, багет з намазанками та молоде вино.

Візитна картка ресторації – фірмовий пструг з печі (308 грн). Класичний печений, фарширований, копчений на гарячо, червоний, під соусом морне – на вас чекає неймовірна новорічна вечеря з фореллю, яку можна накрити вдома.

У меню представлені смаколики на будь-який смак – заклад пропонує широкий вибір для замовлення новорічних страв. Серед них – цікаві гарніри до пструга (усі по 92 грн).

Якщо ви сумуєте за Карпатами, скуштуйте традиційний Банош як має бути – з бринзою та шкварками. Якщо ваша душа бажає простоти, рекомендуємо грильовані овочі. Поціновувачам балансу смаку неодмінно варто скуштувати Печену картоплю по-гуцульськи з сирним соусом. Яскравий, легкий, вітамінний паприкаш, приготований у вершках, ідеально доповнить смак пструга.

Також пропонують цікаві святкові закуски на стіл: М’ясна та сирна тарелі (по 258 грн), Севіче з пстругом (186 грн), Запечений камамбер (176 грн).

Французькі Канікули

Французькі Канікули – кондитерська-ресторан у центрі Львова. Спеціальна пропозиція до свят – кекси для справжніх гурманів, які стануть чудовим подарунком для рідних і близьких, адже створюють різдвяний настрій і сімейний затишок.

100% Фісташка (450 грн) – фісташковий кекс із насиченим фісташковим ганашем на основі бельгійського шоколаду, фісташкове праліне власного виробництва. Покритий білим шоколадом з фісташковою пастою.

Різдвяний (310 грн) – кекс з мандариновим пюре, цукатами апельсину, прянощами, хрустким фундучно-мигдалевим крамблом, шоколадно-горіховою джандуєю на основі бельгійського шоколаду. Покритий білим шоколадом з фундучною пастою.

Ресторан Французькі Канікули пропонує не лише кекси-свято. Тут ви можете замовити їжу до новорічного столу. Яскраві позиції – Салат з яловичиною та грибами (219 грн), Тальятеле з фісташкою та тунцем (295 грн).

Ресторація Бачевських

Готуємось зустрічати Новий рік та Різдво Христове разом із Ресторацією Бачевських. Заклад пропонує до Нового року різноманітне меню зі стравами галицької кухні. Цікаві позиції – Салатка (135 грн), Душенина з свинного карку по-хлопськи (280 грн), Солея Європейська (300 грн/100 г).

Зверніть увагу на Закуски на Новий 2023 рік з цікавими назвами. Генерал-губернатор (112 грн) – сало копчене та солене з часником, гірчицею та житнім хлібом. Москалик (130 грн) – оселедець на картоплі з буряком під маринованою цибулею. Перекус від Реб Лейба (120 грн) – форшмак Польський із зеленим маслом та мацою.

У ресторації також є новорічні страви, які підходять вегетаріанцям: Пироги (вареники) з картоплею і грибами (180 грн), Тертюх (галицький пляцок з тертої картоплі) з карпатськими грибами та бринзою (220 грн).

Сезон подарунків офіційно розпочався. У крамниці Бачевських ви знайдете цікаві подарунки для рідних і близьких: крафтові алкогольні вироби, фермерську продукцію локальних виробників, дорослі мармуляди та багато іншого.

Кумпель

Доставка страв до Новорічних та Різдвяних свят від пивної ресторації Кумпель – ідеальна пропозиція. Вам не доведеться думати, що приготувати на Новий Рік, і витрачати на це час.

Заклад пропонує різноманітні смаколики для вашого столу: Асорті домашніх вареників (385 грн), Пиріг від батярової матері на тепло з копченостями та бринзою, з соусом із лісових грибів (278 грн), Віденська шніцеляка (385 грн) та багато іншого.

У меню Кумпель ви знайдете цікаві різдвяні страви 2023 для компанії. Файдулі-Файдулі-Фай (1537 грн) – вуджена голонка засмажена у пиві, реберця запечені на пиві, ковбаски, шмат запеченої карківки, індик з ронделя, кров’янка, картопля печена в салі, овочі, соуси.

М’ясна таця на банду (1427 грн) – свинні ребра запечені в пиві, стейк з індика, шмат запеченою карківки, курячі крильця, картопля запечена, кукурудза гриль, три соуси, салат овочевий. Цьоткин рондель (989 грн) – всі ковбаски на одній пательні.

Заклади міста Лева подбають про ваш новорічний стіл!

FAQ

  • Страви від львівських ресторанів і сервісів доставки їжі: де замовити їжу на Новий рік?

Ресторани Високий замок, Пструг, хліб та вино, Французькі Канікули, Ресторація Бачевських, Кумпель пропонують прості та оригінальні Новорічні та різдвяні страви. В асортименті – олів’є, шуба, холодець, ковбаски, реберця, різдвяні кекси, вареники, банош, запечена форель і багато іншого.

  • Як недорого накрити стіл на Новий рік?

Львівські заклади підготували спеціальні пропозиції, цікаві страви та гастрономічні подарункові набори до свят.

  • Яким має бути святкове меню в 2023 році на рік Кролика?

За прикметами, основну частину столу повинні займати овочі та фрукти. Але важливо потішити Кролика та Кота й іншими смаколиками! Головне, щоб святкові страви нагадали вам про сімейні традиції, створили затишок, тепло та спокій. Насолоджуйтеся улюбленими стравами у колі рідних і близьких!

Замовляйте доставку новорічних страв і донатьте на ЗСУ!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Нові заклади Львова 2022

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Буковель

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все