У декількох хвилинах їзди від центру Львова, на трасі Київ-Чоп, стоїть двоповерховий готель-ресторан «Status».
Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі європейської класики - теплі пісочні відтінки в оформленні, меблі та оздоба з натурального дерева темних порід, білосніжні скатертини, кришталеві люстри й ліпнина.
Меню закладу пропонує гостям широкий асортимент популярних страв європейської та української кухонь.
У ранковий час відвідувачам готують комплексні сніданки.
У ресторані подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, страви з м'яса і риби, які також готують і на відкритому вогні, італійські пасти, гарніри та десерти.
До фірмових страв меню відносять:
- Малехівський горщик з телятиною,
- кролика тушкованого у сметані з білими грибами,
- філе лосося у вершковому соусі з червоною ікрою,
- фуа-гра під журавлинним соусом,
- форель по-домашньому,
- юшку рибну по-царськи з аперитивом,
- карпачо з телятини,
- банош,
- зелений салат з копченим вугром,
- шашлик з трьох видів м'яса з овочами-гриль,
- вареники з м'ясом і сметаною,
- пасту «Гамбері» з креветками й сиром пармезан.
Барна карта містить фреші, молочні коктейлі, різні сорти чаю, кавові мікси.
Винна карта складається з популярних марок грузинських, італійських, французьких, чилійських, новозеландських, аргентинських і іспанських вин.