У Львові зима ще досі нагадує ранню осінь або ж холодну весну. Проте різдвяний ярмарок та вогники на ялинці готують до новорічних свят. Куди піти у Львові в останні вихідні грудня? Tomato.ua знайшов події, які ви повинні обов’язково відвідати у цей вікенд. У підбірці Bank Hotel, Green, Анчоусна, Kavalier Restaurant, Живий Хліб.
Куди піти у Львові 27-29 грудня
П’ятниця, 27 грудня
Christmas is around the corner. А разом з ним традиційна святкова вечірка від Green Forest у Bank Hotel Lviv. Приходьте святкувати Різдво в стилі ретро — так, як це робили в Америці в 50-х. Потанцюєте під улюблений рок-н-рол і познайомитесь з чудовими людьми. Для вас співатимуть Ladies’ TRIO, а запалюватиме танцмайданчик студія танцю Swing Up. Початок о 20:00 на 2 поверсі. Вартість: 200 гривень, в неї входить welcome-drink. Дрес-код: retro (повітряні сукні, що розлітаються, бантики на головах, підтяжки на штанях).
Субота, 28 грудня
У суботу відбудеться передноворічна вечірка з Green. Свято буде у стилі 60-х за green time. Green time — це інший часовий простір green-порталу, який відкривається раз на рік. На вас чекатиме фуршет зі смачними стравами від шеф-кухаря, розваги, конкурси, подарунки та сюрпризи, концерт музичного гурту Yoga Brothers. Вартість квитків 480 гривень. Дітям до 12 років знижка 50%. Початок о 18:00.
Стільки смачної риби Львів ще не бачив. У місті відкривається перша Анчоусна. Гори рибних смаколиків, зігріваючі напої та весела музика. Особливость концепції — риба власного вилову, акцент на стравах з анчоусами та демократичний формат. У львівській «Анчоусній» подаватимуть бургери з рибою, смажену рибу, рибну юшку, салати. Відкриття о 18:00. Спробуйте анчоуси європейські (35 грн/100 грамів ), рибацький салат з томатами (89 грн) або бургер з червоним окунем та соусом Цезар (154 грн). До таких страв найкраще пасуватиме напівсухий Рислінг (55 грн/150 грамів).
О 19:00 год у Kavalier Restaurant відбудеться кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря. Цього разу заклад підготував страви, які неодмінно стануть улюбленими на вашому новорічному святковому столі. Це устриці, запечені з горгонзолою, салат з тунцем татакі, запечена качка з булгуром та пряники. Також подаватимуть напої, які доповнюють смак кожної страви. Серед них шафрановий сухий Мартіні, коблер Кавальєр, глінтвейн трамінер та імбирний грог. Вартість: 450 гривень.
Неділя, 29 грудня
У неділю відбудеться передноворічна гастровечеря від двох талановитих шефів Алекса Ронські та Артура Туманяна у закладі Живий Хліб. Прості, знайомі інгредієнти вони перетворять на зовсім нові та цікаві гастропоєднання. Яке меню буде на вечірці? Це передноворічний сюрприз. До кожної страви буде підібрано вино від Wine Bureau. Початок о 18:00. Вартість: 777 гривень.
І ще…
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.