Переглядів: 1191 Час на прочитання: 3 хв
Львов

А ви вже придумали, де провести 8 березня у Львові? Tomato.ua має свій топ класних місць, де подають легкі страви і коктейлі.

Куди піти 8 березня у Львові

У цій підбірці:

Кращі ресторани для святкування восьмого березня

Music Lab club-cafe

Music Lab club-cafe для тих, хто любить музику, караоке і коктейль до смаку. Тут можна випити улюблений напій разом з подругою або коханою. Після затишної вечері вдома або ж в одному з львівських ресторанів приходьте сюди для релаксу та куштувати смачні напої. Що замовити на вечір 8 березня? Візьміть келих вермуту Мартіні Россо (35 грн). Або вино. Тут є італійське, французьке, іспанське, чилійське. Із закусок скуштуйте запашні сири з малиновим соусом (199 грн) і одеський форшмак з грінками (95 грн). А на десерт тірамісу (95 грн).

Паб Братиська

У пабі Братиська поширюють ідею якісного українського пива та справжнього, потужного місцевого рок-н-ролу, тому з назвою вони не вагались. У супроводі до хмільного подають страви української та світової кухонь від молодого та амбітного шеф-кухаря. Що спробувати з меню? Для своєї дами замовте популярний і стриманий у смаках коктейль Godfather або солодший варіант — Old Fashioned. Ціна — 110 гривень. Зі страв скуштуйте лосось з соусом теріякі (195 грн) і на десерт шоколадний фондан (80 грн).

Bar Mushly 

Для більш класичного святкування 8 березня оберіть ресторан Bar Mushly. Це демократичний заклад середземноморської кухні з акцентом на молюсках у мушлях. Щодня, з 7:30 на вас чекають смачні сніданки та келих ігристого в подарунок. Здається, це ідеальний початок для такого дня. Що замовити? Tomаto.ua рекомендує скуштувати шот Bar Mushly з устрицею (79 грн). Із закусок спробуйте велике плато морепродуктів гриль (798 грн). Це будуть кальмари, рапани, мідії. Також звернуть увагу на тартар з тунця з азіатським соусом (159 грн).

The Cult 

The Cult — заклад для тих, хто цінує рівень, якість свого відпочинку і любить караоке і нічні тусовки. У цьому нічному коктейль-барі надсмачна авторська кухня, величезна палітра унікальних коктейлів, які спеціально відібрані бренд барменом. До речі, також тут є vip-кімнати, якраз для особливих подій. Тож, ви можете залишитись наодинці зі своєю дівчиною чи дружиною. Дещо з меню: запечений камамбер з ягодами, горіхом і соусом (149 грн), салат в грецькому стилі (119 грн). До закусок пасуватиме коктейль Манхеттен (155 грн).

Ginger Bar

Ginger Bar поєднує кілька форматів: коктейльного бару і справжнього кальянного клубу. При цьому кальян для них — це не просто модний додаток, а окрема культура з давньою історією. Меню складається з авторських коктейлів та найпопулярніших європейських страв. Tomato.ua переконаний, що цей бар стане класним місцем для святкування восьмого березня. Як щодо бразильської Cobacabany? Це один із кращих коктейлів з апельсиновим лікером (170 грн). На закуску скуштуйте брускети з ростбіфом, редисом та руколою (90 грн) і м’ясний мікс з прошутто і каперсами (180 грн).

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

https://tomato.ua/blog/avtorski-nastoyanky-u-lvovi-2/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.