Переглядів: 1012 Час на прочитання: 3 хв
Львов

У Львові спокійно. Тому всі заклади працюють, люди насолоджуються життям і гуляють вулицями. Якщо ви на ці вихідні виїхали у це місто, Tomato.ua знає, куди піти. Радимо зайти у Rest Bar 13, Два Зайці, Чебурек.in, Vzhаr, Велика Тарілка

ТОП-5 закладів, куди піти у Львові

П’ятниця, 13 березня 

У п’ятницю, 13-ого, на вас чекають у відомому львівському барі Rest Bar 13 на діджей-тусовці. У цей вечір будуть грати діджеї AYO KID x OG Dmytro. Хлопці довго думали, слухали і зрозуміли, що обмежуватись одним стилем нецікаво. Тож, вирішили, що будуть грати все. Ви почуєте комбінацію таких жанрів як герідж, грайм і дабстеп з бейсом і гіп-гопом. Що спробувати з меню? Спочатку замовте гарячий коктейль Айріш Кофі (80 грн) і Хот коконат (105 грн). На закуску візьміть карпаччо з телятини (160 грн) і мексиканських бургер з начос (160 грн).

Кондитерська Два Зайці запрошує на дегустацію десертів, бо заклад оновлює меню. Гостям розкажуть про нові страви, а потім буде можливість їх скуштувати. Початок о 18 годині. Вартість: 150 гривень з людини.

Субота, 14 березня 

У суботу завітайте на відкриття нового концептуального закладу Чебурек.in, за адресою Костюшка 4, з 12:00 до 22:00. Тут готуватимуть смачні чебуреки і янтики. Чебуреки роблять з відбірного м’яса, сиру та тіста з бульбашками. Що спробувати? Беріть чебурек з м’ясом та сиром (40 грн), з моцарелою та грибами (40 грн). На десерт скуштуйте солодкі — з нутеллою і бананами (40 грн) і яблуками та горіхами (40 грн). 

Неділя, 15 березня

У неділю варто смачно поїсти чогось соковитого, ароматного і м’ясного. Тому завітайте у ресторан Vzhаr. Що тут цікавого? Унікальність цього ресторану полягає в єдиному в Україні монгольському грилі. Тому в закладі пропонують широкий вибір м’ясних стейків. Дещо з меню: стейк Рібай – 86 грн/100 г, яловичі щічки – 63 грн, асорті намазок – 135 грн. Tomato.ua рекомендує скуштувати фінський білий суп з червоною рибою (99 грн) або український Том-Ям (120 грн). Це поєднання тайського супу і українського борщу. 

Куди піти ще? Поїсти досхочу ви можете в піцерії Велика Тарілка. Розміри страв тут величезні, а піцу подають розміром XXL. У піцерії є 12 видів розливного пива. Це хороше місце для того, щоб просто відпочити. Спробуйте зелений борщ з кропивою (65 грн), паштет від шефа з грінками (80 грн). З піц візьміть Львівську (170-290 грн, в залежності від розміру). І на десерт замовте сливово-ягідний штрудель з морозивом (60 грн). 

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

https://tomato.ua/blog/vesnyane-menyu-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все