Переглядів: 5964 Час на прочитання: 6 хв
Топ-5 Київ

Пиріг – це ніжне та водночас хрумке тісто, соковита начинка та неперевершений аромат. Заклади столиці пригощають осетинськими, сицілійськими та іншими пирогами з різноманітними начинками. Tomato.ua розповість, де замовити пироги в Києві з доставкою. Це Три Пироги, Майстерня Пирогів, Thepie, Твій Пиріг, Аланія, Такі Пироги, Pie Spot, Заріна, Ніколай, Василеві пироги.

Осетинські пироги в Києві

Три Пироги

Три Пироги – осетинські пироги від знаменитого бренд-шефа Аслана Абаєва, який навчав десятки учнів. Головні складові пирога, які роблять його особливим, – тонке тісто, велика кількість начинки, осетинський сир і сулугуні, а також натуральні кавказькі спеції.

В асортименті Три Пироги – м’ясні, сирні, вегетаріанські, сезонні та солодкі пироги. На вибір пропонують 4 розміри – 19 см (290 г), 23 см (480 г), 29 см (770 г), 33 см (1160 г). Рекомендуємо спробувати Пиріг із ніжною бараниною, соковитою телятиною та перцем халапеньйо (197 грн/19 см), Пиріг із сиром сулугуні власного приготування, печерицями та свіжою зеленню (144 грн/19 см) та Пиріг чорнично-смородиновий (15 грн).

Майстерня Пирогів

Майстерня Пирогів пропонує соковиті, свіжі пироги осетинські з великою кількістю начинки. На сайті представлений широкий асортимент продукції: для любителів м’яса, риби, гострого, солодкого, а також для тих, хто стежить за фігурою. Пироги готують на дріжджовому тісті без яєць. Одна з основних складових солоних пирогів – сир, який чудово доповнює начинку.

Пироги готують у 3-х розмірах: маленький (23 см, 520 г), середній (29 см, 830 г) та великий (33 см, 1380 г). Рекомендуємо замовити Пиріг Гаваї (239 грн/23 см) з курчам і ананасами, Пиріг Жульєн (239 грн/23 см) з курчам і печерицями, а також Море риби (309 грн/23 см) з лососем. Одна з головних переваг компанії Майстерня Пирогів – доставка пирогів за 80 хвилин.

Thepie

Thepie – пекарня, яка пропонує осетинські пироги з різноманітними начинками. Ласунам неодмінно сподобаються пироги з солодкою ягідною начинкою. Це чудова альтернатива торту на день народження. Осетинські пироги доволі часто замовляють з доставкою в офіс. Це зручний та ситний варіант перекусу або повноцінного обіду. На вас чекають тонке тісто та багато начинки – ароматні, соковиті та великі пироги.

Рекомендуємо спробувати фірмовий пиріг The pie (259 грн/23 грн) з курячим філе, томатами, моцарелою, сиром і зеленню, Моряк Папай (224 грн/23 см) зі шпинатом, сиром і зеленню та Бургер (262 грн/23 см) з телятиною, халапеньйо, печерицями, солодким перцем і цибулею. Ідеальний варіант для сім’ї від Thepie – Гарячий привіт (643 грн) – 3 пирога (один із них – дитячий) та морс.

Твій Пиріг

Компанія Твій Пиріг пропонує осетинські пироги на будь-який смак, які нагадають вам про дитинство. Це тонкий коржик із великою кількістю соковитої начинки. Це традиції, які дбайливо передаються з покоління в покоління. На сайті Твій Пиріг кожен зможе знайти саме свій пиріг. Все завдяки різноманітності начинок: сир, м’ясо, картопля, риба, ягоди тощо.

Рекомендуємо спробувати Пиріг Карбонара з беконом, моцарелою, пармезаном, дорблю (239 грн) та Пиріг Тоскана (234 грн) з курчам, моцарелою, рікотою та шпинатом. На десерт варто замовити класику – Вишневий пиріг (224 грн). Твій Пиріг допоможе потішити не лише дорослих, але й дітей. Для найменших готують Дитячий пиріг (208 грн) з ніжним сиром та цукатами. Всі ціни вказані для пирогів 23 см.

Аланія

Аланія пропонує скуштувати елітні осетинські пироги. Рецепту традиційної страви аланів вже понад 3 тисячі років. Це ароматні рум’яні коржики з різними начинками. Аланія пропонує цікаві поєднання на будь-який смак: сулугуні та гриби, гарбуз, листя буряка, домашня курка, індичка, ніжна телятина, молода баранина. А на десерт – мак, вишня та кориця, груша, яблука, горіхи та кориця, чорниця та смородина, мак і малина та багато іншого. До більшості пирогів додають витриманий або молодий сир, а також зелень, яка надає пікантності.

Цікаві позиції – Пиріг Сім сирів (363 грн/23 см) і Пиріг з філе домашньої курки, печерицями, витриманим сиром і зеленню (288 грн/23 см). Замовити пироги з доставкою можна на сайті Аланія лише за кілька кліків.

Такі Пироги

Такі Пироги – пекарня з осетинськими пирогами в Києві. У закладі готують більше 25 видів пирогів. У меню представлені вигідні комбо-набори, а також піца. Осетинські пироги представлені у кількох розмірах – на 2 людини (вагою 600 г і з діаметром 24 см), на 4 людини (1200 г і 32 см) та з начинкою XL (1300 г і 32 см).

Рекомендуємо замовити Пиріг з ніжною сьомгою у соєво-імбирній заправці з сиром (250 грн), Пиріг зі шпинатом і трьома видами сиру (215 грн) та на десерт – Пиріг з лісовими ягодами (210 грн). Такі Пироги доставляють страви гарячими прямо з печі. Доставка безкоштовна від одного пирога. Заклад дарує знижку іменинникам – -15% у День народження і два дні після нього.

Заріна

Заріна – майстерня осетинських пирогів. Історія компанії почалася в 2013 році, коли відкрили кафе-пирогову та запустили доставку осетинських пирогів по Києву. У Заріна пироги готують осетини за рецептами, які передаються через покоління. Традиційні начинки – сир, картопля з сиром, бурякові листя з сиром, капуста, м’ясо. Пироги представлені в 3 розмірах: 600 грам на 2 людей, 900 г на 3-х, 1200 г на 4-х.

Рекомендуємо спробувати Пиріг зі свининою та телятиною (270 грн), Пиріг з осетинським сиром і грибами (260 грн) та Пиріг з соковитою полуницею, бананом і шоколадом (250 грн). Замовлення від 300 грн доставляють безкоштовно.

Pie Spot

Pie Spot – американська піца від шеф-кухаря ресторану американської кухні Tin Tin. Це заклад на Київському велотреку, де можна спробувати Неаполітану на заквасці, Нью-Йоркський слайс і Сицилійський пиріг.

У меню Pie Spot представлені веганські, вегетаріанські пироги та з різноманітними м’ясними начинками. Їх готують з пухкого та водночас хрумкого тіста з італійського борошна вищого ґатунку. Рекомендуємо спробувати пироги Леонардо (455 грн) з прошуто, каперсами, джемом з інжиру і 3 видами сиру, Білявчик Веган (399 грн) з кокосовим молоком, веганською Моцарелою, карамелізованою цибулею, кунжутом і Гренні Пай (399 грн) з сиром Грана Падано та подвійною Моцарелою.

Ніколай

Ніколай – мережа пиріжкових у Києві. Тут можна спробувати фірмові пироги з різноманітними начинками, а також популярні домашні страви української кухні. Родзинка закладу – фірмове листково-дріжджове тісто, яке готують за секретним рецептом. На сайті представлено 4 види пирогів: несолодкі, солодкі, сезонні, пісні.

Рекомендуємо замовити Курник (520 грн), пироги Зі шпинатом і сиром фета (520 грн) та З кремом та смородиною (440 грн). Ніколай доставляє пироги протягом вибраного інтервалу – наприклад, з 12 до 13. При замовленні від 10 пирогів доставка безкоштовно.

Василеві пироги

Василеві пироги – це 25+ видів пирогів і чізкейків, пісочне тісто на вершковому маслі, 62% начинки. Компанія доставляє пироги по Києву та передмістю. У меню представлені пироги з птиці, рибні, м’ясні пироги, з сиром та овочами, солодці, шоколадні, солодка випічка та дегустаційні набори.

Рекомендуємо замовити М’ясний або рибний дегустаційний комбо набір (380 грн) з 4 шматочків різних пирогів, Пиріг з тигровими креветками та лососем (670 грн) і Пиріг по-київськи з M&M’s (380 грн). Замовлення від 800 грн Василеві пироги доставляють безкоштовно.

Тепер ви знаєте, де можна замовити осетинські та інші пироги в Києві.

Доставка їжі на день народження у Києві: кращі пропозиції для іменинників

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все