Переглядів: 5701 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Львов

Місто Лева відоме не лише кавою та їжею, а й п’янкими напоями з різноманітними смаками. Tomato.ua розповість про кращі настоянки та наливки Львова. У підбірці Ресторація Бачевських, П’яна вишня, Добрий Друг, Підпільний Кіндрат, Гасова лямпа.

Ресторація Бачевських

Ресторація Бачевських – ресторація нової галицької кухні з автентичним інтер’єром і авторською подачею в самому центрі Львові. Одна з особливостей ресторації – фірмові наливки та настоянки, яких у закладі налічується вже понад сотні. Заклад має власного наливкаря – Юрія Підвірного. Він пропрацьовує старовинні рецепти наливок і настоянок, а також створює нові.

У меню представлені різноманітні смаки – вишнева, абрикосова, горіхова, ожинова, помаранчова настоянки (від 50 грн), а також фірмова Бачевський (48 грн). До напоїв Ресторація Бачевських пропонує легуміни, перекуси, зупи, дріб, страви з риби, м’яса та багато іншого.

П’яна вишня

П’яна вишня – колоритний заклад, де можна скуштувати львівську настоянку, яка є невід’ємною частиною старого Львова. У закладі її готують за традиційним рецептом на ліпшому коньячному спирті з відбірних вишень.

Вишнева наливка представлена у різноманітних варіантах: порція 100 мл (42 грн), гаряча вишнівка 150 мл (62 грн), Пляшка 0.1/0.2/0.5 л/1 л (від 58 грн). У меню також подарункові набори наливки з келихами, у тубусі, а також бутель 18 л настоянки + 2 кг до вишень. До наливки у П’яна вишня пропонують вишневий бомбон, шоколадну тафлю та інші десерти.

Добрий Друг

Добрий Друг – паб, який пишається своїми наливками. Тут представлено 17 найрізноманітніших смаків: від класичної медовухи до екзотичної мандрагори (від 19 грн). Щотижня паб збирає гостей для перегляду футбольних матчів у особливій атмосфері. Святкуючи день народження в закладі, ви гарантовано отримаєте пляшку наливки в подарунок.

Добрий Друг пропонує до наливок різноманітні закуски, сирну тарілку, лаваші, піцу, бургери, салати. Цікаві позиції меню – Бургер Berry Bull з чорною булочкою, яловичою котлетою, чіпсами з бекону, крем чізом та ягідним соусом (129 грн) і Піца Super Mario на чорній основі з крем-чізом, моцарелою та лисичками (229 грн).

Підпільний Кіндрат

Підпільний Кіндрат – ресторація галицької кухні з понад ніж 150 видів авторських настоянок. В асортименті – настоянки класичні на травах і коренях, на ягодах і плодах, на дарах полів і лісів, медовухи, бальзами, п’янкі меди, настоянки на 100 років (від 29 грн). Частина з них відзначена нагородами та заслужено називається найкращими настоянками України.

Підпільний Кіндрат – чудове місце для тих, хто любить файно забавитись, добре випити і поживно закусити. Це єдиний заклад у Львові, де гостям задурно наливають файної самогонки прямо з самогонного апарату. До настоянок заклад пропонує фаршировану щуку, паштети, свинну рульку, оселедця, кролика в сметані та навіть ковбаси, смажені в самогоні.

Гасова лямпа

Гасова лямпа – ресторація-музей, в якому представлена друга найбільша в Європі колекція гасових лямп, яка нараховує 528 екземплярів. Головний герой меню – Хімічний дослід. Це дегустаційний сет настоянок різних смаків, які подають в пробірках. Представлений у 3 розмірах – на двох – 200 мл (120 грн), на невелику компанію – 400 мл (220 грн) і на дужу компанію – 800 мл (420 грн). Також у меню є п’янкі заправки – нафтівка, бензинівка, фосфорівка та інші.

До настоянок Гасова лямпа пропонує концептуальні страви Дзядзьо на бамбетлях і Вечеря либака, а також Крильця по-депутатські. А на десерт – алкогольне желе Кольорові буцики та фірмову каву Чмок-димок.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Доставка та самовивіз: нові пропозиції від закладів Львова у травні

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все