Переглядів: 893 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Навіть незважаючи на мінливу погоду цей вікенд у столиці можна провести смачно і захоплююче. Куди піти у Києві 18-20 червня? Tomato.ua ділиться цікавими ідеями. Розмова піде про Park Land, Barbeer, Улюблений Дядя, Spezzo, Захаді, дарагой.

Куди піти у Києві 18 – 20 червня

П’ятниця, 18 червня

Беріть подружок та відправляйтесь до ресторану Park Land. Цієї п’ятниці тут влаштовують зустріч з ТОП-спікерами – Анною Булгаковою, власницею модельного агентства Diamond Models, та Тетяною Омаровою, бьюті-ревізором і спеціалістом в області арома-масел. Анна розкриє теми: самоцінність і любов до себе. А Тетяна проведе арома-майстер-клас з морською сіллю та маслами. Також на гостей чекає багато подарунків та сюрпризів. Початок заходу о 17:00. Вартість: 550 грн. Місце варто забронювати.

Якщо полюбляєте вечірки, завітайте до паба Barbeer. Тут о 19:00 почнеться трибьют-концерт відомого співака Стінга. Отримайте незабутні емоції та справжній драйв від улюблених пісень у живому виконанні Don’t Tell Mom Band. Візьміть на вечерю асорті брускет (155 грн), салат з хрусткими креветками, авокадо і печеним перцем (188 грн). Та бургер Баварія з яловичиною та моцарелою на грилі (158 грн).

Субота, 19 червня

У суботу об 11:00 ресторан Улюблений Дядя запрошує на оновлену велику терасу, яка перетвориться на food&wine market з тематичними зонами. Ресторан зібрав кращі страви у форматі вуличної їжі від бренд-шефа First Line Group Вови Ташаєва та додав селекцію улюблених вин. На гостей також чекає музика, аксесуари для дому та навіть антикваріат. Вхід: вільний

Для маленьких відвідувачів ресторан Spezzo влаштовує кулінарний майстер-клас. Дітлахи разом з кухарем будуть готувати солодкі равіолі. Початок о 14:00. Вартість участі: 100 грн.

Неділя, 20 червня

У неділю кафе Захаді, дарагой о 12:00 влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас з приготування хінкалі. Участь безкоштовна та за попереднім записом.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Кращі місця для посиденьок з друзями у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все