На проспекті Повітрофлотському в Солом'янському районі Києва гостей зустрічає кафе грузинської кухні «Заході, дарагой».
Колоритний інтер'єр закладу дизайнери оформили в сучасному кавказькому стилі - тепла коричнева колірна гама, м'які крісла з оббивкою зі строкатого текстилю, плетені абажури, меблі та оздоблення з натурального дерева, справжня дров'яна піч, горщики з кімнатними рослинами.
Основу меню кафе складають традиційні страви грузинської кухні. Гості можуть замовити закуски, салати, супи, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, хінкалі з різними видами начинок, хачапурі, десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі - шашлик з курки, свинини й лосося, люля-кебаб зі свинини й телятини, з індички й баранини, а також хачапурі на мангалі, овочі-гриль, каре телятини, лаваш каравац, скумбрія на мангалі.
До фірмових позицій меню «Заходь, дарагой» відносяться:
- баклажани з горіховою начинкою,
- сациві з куркою,
- салат «Ацецілі» з запеченими на мангалі баклажанами, томатами, болгарським перцем під соусом «Сациві»,
- шурпа з бараниною,
- курка «Чкмерулі» з молочно-вершковим соусом і часником,
- долма зі свинини, обгорнута у виноградне листя, з мацоні,
- чашушулі,
- тушкована баранина «Чакапулі» з зеленню, тархуном, білим вином і соусом «Ткемалі»,
- хінкалі з бараниною,
- хачапурі з телятиною, сиром, спеціями, зеленню, мацоні з медом і м'ятою.