KOI – нова доставка суші преміум класу в Києві. Локація відкрилася у ЖК Новопечерські Липки (раніше вона протягом року працювала у формі доставки та була розташована на Басейній).
Гості можуть спостерігати не лише за формуванням замовлення, а й за процесом приготування страв японської кухні. Tomato.ua розповість детальніше.
Власниця KOI Карина Кравченко розповідає: «Ми робили акцент на високому рівні якості сировини, не поступаючись за смаком ресторанам, при цьому залишаючись в сегменті dark kitchen і працюючи на доставку. Перевага – в тому, що клієнт знає, що йому привезуть завжди свіжий і екологічний продукт, з-під ножа, але йому не потрібно переплачувати за атмосферу – у собівартість товару не закладається вартість за обслуговування офіціантом».
Чому саме KOI?
Азіати вважать карпа кой символом довголіття та цілеспрямованості. Він здатний долати великі відстані навіть у небезпечних умовах. Це можна сказати і про кур’єрів KOI: вони швидко доставлять замовлення, незважаючи на затори та негоду. У компанії є так званий хранитель — кой.
Кухня та особливості приготування страв
У меню KOI представлено 45 позицій: від класики, яку люблять усі (Філадельфія, Дракони та ін.), до категорій Special и Choice of sushi men з ексклюзивними смаками (Four fish, Gourmand, Black prince, I`m rich).
Меню розробляли одразу декілька кухарів. Вони врахували побажання клієнтів і додали нестандартний підхід приготування. Наприклад, Каліфорнію, яку всі звикли бачити з рисом назовні і начинкою всередині, вирішили вдосконалити. Тепер у ній ще більше риби, і вона має шапочку зверху.
Меню можна охарактеризувати як екзотичне. Ви можете скуштувати страви з рідким камчатським крабом, сімейством осетрових і їхню ікру, тунцем Блу-Фін, шотландську сьомгу, справжній сир Філадельфія, завжди спіле авокадо. Це підкреслює грамотне поєднання та співвідношення продуктів, правильний підхід до їх приготування, транспортування та ніжний смак страв.
KOI співпрацює з Food delivery, одним із найбільших у Європі імпортерів морепродуктів. Це гарантує свіжість і високу якість продукції. У приготування страв не використовують заморожені продукти. З кожної щотижневої поставки лосося й тунця шеф-кухар майстерно розбирає тушку прямо на очах у гостей.
Від класики до ексклюзиву: що варто спробувати?
Нижче на фото ви побачите те, що вас здивує. Це макі роли, якими їх звикли бачити, та справжні макі, які готують у Японії та в KOI.
У меню ви знайдете Макі, Філадельфію, Каліфорнію, Дракони, гункани, нігірі, сашимі, салати, а також категорії Special і Choice of sushi men.
Рекомендуємо скуштувати такі роли: Макі (220 г) з лососем (185 грн) та креветкою (165 грн), Philadelphia (320 г) класична з лососем (260 грн), з тунцем (270 грн) і вугрем (325 грн), California (300 г) з гребінцем (320 грн) та тунцем (295 грн).
Яскраві позиції з розділу Special – Relax (300 грн/320 г) з лососем і тунцем, Tinder (300 грн/380 г) зі смаженим лососем і креветкою та Gormand (750 грн/380 г) з вугром, тунцем, креветкою та камчатським крабом.
Будь-яка страва може бути гострою чи безлактозною.
Фішки компанії та спеціальні пропозиції
У KOI приділяють важливу увагу пакуванню. Це те, що бачать клієнти ще до того, як насолодилися свіжою рибкою та симбіозом морепродуктів.
Локація розташована на Новопечерських Липаках. Замовлення у радіусі 5 кілометрів (а це весь центр Києва) доставлять безкоштовно та неймовірно швидко – всього за 25 хвилин. Компанія дарує знижку -15% на самовивіз. Ви можете замовляти страви на потрібний час і завжди отримувати замовлення з-під ножа, не чекаючи на кур’єра.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!
Справжні експерти в рибі: де замовити роли з норвезького лосося у Києві?