Переглядів: 1489 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Доставка їжі – це зручно, економно та смачно. Ви можете насолодитися улюбленими стравами в будь-якому місці. Заклади пропонують суші, поке, роли, свіжозаморожені майже готові страви, бокси з закусками, десерти, солодощі, чиказьку піцу та багато іншого. Tomato.ua розповість про акції та вигідні пропозиції від онлайн-ресторанів Києва. У добірці про Salmon Box, Chicago Pizza, Pokeman, Ariar Catering, Гудфуд Вдома.

Salmon Box

Salmon Box – нова доставка японської кухні в Україні. Фішка компанії – бокси з лососем у різних варіаціях: свіжий чи абурі, тартар або цілий, всередині чи зверху, з соусом або без. Бокси – це універсально, зручно, практично, вигідно та гарно. У них заміксували все, що люблять клієнти: роли, нігірі, макі, сашимі, гункани. Бокси ідеально підходять для вечірки, дня народження, вечері вдома, грандіозного святкування в будь-якому місці. Для приготування усіх страв використовують відбірний атлантичний лосось. Будь-яку позицію можна замовити окремо.

Рекомендуємо скуштувати Гункан з лососем, ікрою та крем-сиром (65 грн), Рол Salmon Філа авокадо з ікрою (330 грн) та Salmon maxi box №1 (1290 грн) з нігірі, макі, ролами. Salmon Box вітає усіх іменинників. На честь дня народження на вас чекає будь-який міні бокс – вам лише потрібно зробити замовлення на суму від 2000 гривень.

Chicago Pizza

Chicago Pizza – традиційна чиказька піца в Києві. Комусь вона нагадує пиріг, комусь – кіш. Це два шари тіста, між якими – начинка та моцарела, та високі crunch-бортики з пармезаном. Кожна піца важить мінімум 1.5 кг, 500 грамів з яких – це сир, який тягнеться до місяця й назад. У приготуванні піци використовують 100% італійську моцареллу та італійський пармезан, кукурудзяне борошно, соус на основі томатів пілатті.

Яскраві позиції меню – Чикаго CheeseBurger (560 грн) зі смаженим фаршем з телятини, чедером, американскою гірчицею та фірмова Zeus Pizza (535 грн) з пікантною курятиною, болгарським перцем на грилі, соковитим помідором. Ексклюзив – Чикаго Golden (9999 грн) з хвостами карибського лобстера. Ви можете замовити половинку будь-якої піци. Chicago Pizza вітає усіх іменинників з Днем народження. При замовленні від 500 грн ви отримаєте в подарунок Dumbo Маргарита або Курча по-гавайськи на вибір.

Pokeman

Pokeman – доставка гавайських поке та суші преміум класу. Японці, які живуть на Гаваях, почали готувати страви з місцевих продуктів. Головним інгредієнтом стала сира риба. До неї обрали основу (рис або локшину), овочі та полили це соусом. Так з’явився bowl – збалансована, корисна та повноцінна страва, яка стала надзвичайно популярною. Завдяки Pokeman ви можете її скуштувати в будь-якому місці Києва.

Меню складається з поке, суші, супів, салатів, тартарів, веганських страв, десертів, напоїв. Рекомендуємо скуштувати Рол Філадельфія White (245 грн), Тар-тар з лососем кімчи (210 грн) та Поке фреш лайт (200 грн) – для тих, хто не їсть м’яса. Вигідна пропозиція для компанії – різноманітні сети. Ідеальний варіант для двох чи трьох – Poke&Roll сет (895 грн) – Поке тунець гриль, Поке креветка, Ролл Фелікс лосось. Ще одна цікава пропозиція – «Збери сам». Вам пропонують створити свій власний боул – можете обрати улюблені інгредієнти і насолодитися цікавими смаками.

Ariar Catering

Ariar Catering завжди тішить клієнтів постійними та сезонними пропозиціями. Компанія дарує асорті десертів усім новачкам. Все, що потрібно для отримання презенту – зробити перше замовлення на сайті https://www.ariar.delivery/ на суму від 2000 гривень.

В асортименті – різноманітні страви та закуски, які чудово доповнять будь-яку вечірку, свято чи домашні посиденьки, а також створять радісну й турботливу атмосферу. У меню ви знайдете різноманітні бокси з круасанами, канапе, міні-бургерами, брускетами та багато іншого. Вартість боксу – від 480 до 1200 грн.

Ariar Catering також вітає усіх іменинників зі святом. При замовленні страв або десертів на День народження ви та ваші гості отримають у подарунок асорті тортів у банках. Солодощі ідеально смакують до чаю, кави та шампанського.

Асорті включає 9 різних тортів. Завдяки продуманому пакуванню їх зручно вживати в будь-яких умовах – вдома, в офісі чи на природі. Замовлення радять робити завчасно. І прихопіть із собою паспорт!

Гудфуд Вдома

Гудфуд Вдома – служба доставки домашньої їжі в Києві. Тепер вам не доведеться витрачати багато часу на самостійне приготування складних страв з нуля. Достатньо замовити їжу у Гудфуд. В асортименті – котлети, равіолі, пельмені, лазанья, сирники та інші страви.

Всю продукцію доставляють додому у свіжозамороженому вигляді. Страви вже майже-майже готові. Вам потрібно лише додати останній штрих. Наприклад, зварити пельмені чи поставити круасани у духовку всього на 15 хвилин.

Ідеальна позиція меню – Бокс бестселерів (950 грн): українські пельмені, рибні котлети, середня лазанья, сосиски в тісті, піца на вибір, солодкі сирники, мікс круасанів і шоколадний фондан у подарунок.

Їжу доставляють безкоштовно, мінімальна сума замовлення – 300 грн. До замовлення від 1000 грн Гудфуд Вдома дарує страву в подарунок на вибір: запечену пасту з шинкою прошутто котто, тертий пиріг міні, сирники або шоколадний фондан.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

М’ясні ресторани Києва: стейки, гриль і хоспер-меню

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все