Переглядів: 1021 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Осінь в самому розпалі. Погода тішить день у день, а це значить, що на вихідних потрібно піти прогулятися, випити філіжанку кави в красивому закладі й помилуватися красою жовтня. Якщо ви не знаєте, де можна смачно поїсти та куди піти у Києві у цей вікенд, Tomato.ua підкаже. У статті мова піде про WOW CRABS, Like a local’s, М’ясторія, Остання Барикада, Papa Di Pasta.

Куди піти у Києві 22 – 24 жовтня

П’ятниця, 22 жовтня

У п’ятницю завітайте до WOW CRABS на лобстер-меню. Тут з 22 – 24 жовтня пропонують 7 страв фестивального меню від шефа за спеціальною ціною. У меню: лобстер на грилі з топленим маслом; лобстер на грилі в азіатському соусі; лобстер рол; лобстер біск; лобстер по-каталонськи; лобстер Термідор; паста з лобстером. Вартість: від 500 грн.

Субота, 23 жовтня

У суботу беріть друзів та йдіть до Like a local’s. Тут з 14:00 до 18:30 влаштовують день безлімітного вина. Ви зможете спробувати понад 5-ти різних унікальних вин та послухати кайфові DJ-сети. У винній карті: Шардоне оранж від Biologist; Цитронний Магарача від GRAEVO; Тіморассо від Beykush winery; Совіньон від Vinoman Winery; Фурмінт від Chateau Chizay — Шато Чизай; Cухолиманський білий від Фрумушика-Нова; Рожевий квадрат від Fathers wine; Тельті Курук GRANDE RESERVE від SHABO. Вартість: 390 грн.

О 19:00 М’ясторія влаштовує вечір безлімітних стейків та вина. Гості зможуть з’їсти стільки стейків, скільки захочеться. А сомельє допоможе підібрати вино до кожного шматочка, щоб ідеально доповнити м’ясний смак. Вартість безліміту на стейки та вино: 1290 грн/ особа. Необхідне попереднє бронювання столу.

Неділя, 24 жовтня

У неділю Остання Барикада о 12:00 запрошує на лекцію-розмову Українські гетьмани та їхні кулінарні пристрасті. Київська гідеса Альона Дерябіна розповість про гастрономічний бік життя українських гетьманів, про те, чому найпишніші бенкети влаштовували у Батурині й Чернігові й про те, хто полюбляв елітний алкоголь, а кому на нього було байдуже. До вартості квитка також включений обід: український борщ зі сметаною і пампушкою; солоне сало; вареники з м’ясом козеняти; чай або кава на вибір гостя. Вартість участі: 199 грн.

Увечері ресторан Papa Di Pasta влаштовує дегустацію вин. Гості продегустують насичені смаком та історією вина, які отримали міжнародну нагороду «Три келиха» Gambero Rosso, та мають витримку понад 20 років. У винній карті: Valpolicella, Allegrini; La Rollande Crozes-Hermitage red, Brotte; Langhe Nebbiolo; Giacomo Fenocchio; Seleccion 2000, Urbina. До кожної позиції – гастрономічна пара від шефа. Ведучій-сомельє мережі Good Wine Павло Мнухін. Початок заходу о 17:00. Вартість: 1100 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

KOI: нова доставка суші преміум класу з азіатським хранителем

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все