Переглядів: 1772 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Кондитерські допоможуть потішити себе, рідних і колег у зимові свята. Заклади пропонують різноманітні тортики з неймовірними начинками та святковим декором. Tomato.ua розповість, де замовити торт на Новий рік у Києві. У добірці Picnic, Milk Bar, Bakehouse, March&Co, Cake Shoko.

Picnic

Picnic – затишна французька кондитерська на Подолі. Заклад входить у 10 найкращих кондитерських столиці за версією користувачів Foursquare.

Меню – рай для любителів солодкого: величезна кількість цукерок, тарталеток, макаронів, еклерів, печива і, звичайно ж тортиків. Кафе пропонує різноманітні торти, які можна замовити на Новий рік. Яскрава позиція – Полунична спокуса – ніжний крем з бельгійського білого шоколаду, ванільний бісквіт, насичений персиковим сиропом, соковита полунична начинка.

На увагу заслуговує і Фісташковий торт – ніжний мигдальний фісташковий бісквіт, хрусткий пласт пластівців Філіні, мус із додаванням фісташкової пасти, малинове желе, фісташкове Кремю на білому бельгійському шоколаді.

Любителям класики сподобаються Спартак, Чізкейк і Наполеон. Також пропонують різноманітні торти на замовлення з декором за вашим бажанням – живі квіти, шоколад, ягоди. Вартість – 650-750 гривень за кілограм. Торт необхідно замовляти за 2-3 дні до потрібної дати.

Picnic – не лише кондитерська та пекарня, але ще й кафе. Тому ви можете прийти сюди вибирати тортик на Новий рік, а заразом – скуштувати сніданок, цікаву страву чи суп дня.

Milk Bar

Milk Bar готує оригінальні торти з цікавими смаками на замовлення. Бестселлер – Victoria’s secret (1980 грн) – ідеальний варіант для любителів полуниці. Це 2 малинових бісквіта, 1 мигдалевий бісквіт, прошарок свіжої полуниці, крем на основі Філадельфії, білого шоколаду та полуниці. Прикрашають ягодами свіжої полуниці.

Цікава пропозиція меню – торт Popcorn Unicorn (1680 грн/12 порцій) – бісквіт на основі карамельного масла, заварний крем з бананом і білим шоколадом з додаванням вершків. Покривають сирним крем-сиром Філадельфія та солоною англійської карамеллю. Прикрашають карамельним попкорном і вафельним ріжком.

Milk Bar пропонує торт, на якому можна писати (930 грн). Його вага може становити 1.5 або 3 кілограми. Це чудовий варіант для новорічного торту. На ньому можна зробити написи «Happy New Year», «З новим 2022 роком» та інші.

Ви також можете обрати додатковий колір за 50 грн. Зверніть увагу на те, що замовлення цілих тортів можливо лише за 48 годин.

Bakehouse

У пекарні Bakehouse можна замовити різноманітні тортики на Новий рік. Київський торт полюбляють усі жителі країни. Пекарня пропонує цікаву варіацію (499 грн/380 г) – Киянка. Він готується з екстрактом ванілі та кубинським ромом, з кремом і горішками, на органічних яйцях, молоці та вершковому маслі.

Спеціально до головного зимового свята Bakehouse пропонує Новорічний апельсиновий торт – це ніжний мигдально-апельсиновий бісквіт, пропитаний лікером Grand Marnier і кремом з білого французького шоколаду.

Чудовий варіант на Новий рік – це улюбленець Чізкейк. Крем-мус з французькими вершками, білим шоколадом і лікером Grand Marnier. Усе це на хрусткому пісочному тісті. Смаку та яскравості додають ягоди.

Ще одна пропозиція до свята Торт Гоа (1490 грн) – мус з пюре лічі та маракуї, кокосово-мигдалевий бісквіт, карамелізовані шматочки манго та ягоди малини. А також натуральна яскраво-червона глазур.

March&Co

Ви можете замовити оригінальний торт на Новий рік. Вам потрібно лише обрати смак, а про все інше подбає March&Co. В асортименті – різноманітні смаки.

Малина-шоколад-мигдаль – шоколадний бісквіт, малинове кулі, легкий крем на основі Філадельфії, мигдалевий штройзель. Шоколад-праліне – шоколадний бісквіт, прошарки солоної карамелі та брауні з мигдалем, праліне з фундука, легкий крем на основі Філадельфії.

Лаванда-чорниця – чорничні бісквіти, крем з вершкового сиру, мус на основі лавандових вершків, соковите чорничне пюре. Ягідний «віола» — ванільний бісквіт, ніжний крем на основі вершкового сиру, злегка проварене з цукром пюре ягід. Вартість торту – 650 гривень за кілограм. Щоб було простіше визначитися зі смаком, ви можете замовити четвертинки тортів (650 грн).

Ближче до свята March&Co анонсує спеціальну новорічну колекцію. Минулого року пропонували торт журавлина-апельсин, різноманітні тарти, кекси, рулетики, іриски, печиво та багато іншого. Слідкуйте за новинами!

Cake Shoko

Cake Shoko – сімейна кондитерська для особливих моментів. Тут можна замовити торт на Новий рік з оригінальним декором.

Для його створення використовують фрукти та ягоди, різноманітні гілочки, солодощі, фігурки та предмети. Вартість – від 390 грн/кг.

Cake Shoko пропонує різноманітні начинки на вибір: фісташково-шоколадна, полуниця-базилік, лісова ягода, груша-ваніль, червоний оксамит, маракуя-ананас, снікерс, шоколадно-чорничний і полунична ніжність – ніжне поєднання полуничного кюлі та Фладельфії на бісквітній основі.

Цікаві начинки – весільна (білий рулетовий бісквіт, додатково просочений апельсиновим пуншем і ромом Капітан Морган, ванільний крем зі згущеним молоком і сезонними фруктами та ягодами) та алентежу (поєднання шоколадного та білого бісквітів, просочених молочним сиропом, з ніжним кремом зі згущеного молока і шоколадною глазур’ю).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Яскраві гастрономічні враження: дегустаційні сети від закладів Києва, які варто спробувати

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все