Переглядів: 731 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Вікендів цього року залишилося так мало. Встигніть сходити до тих закладів, де не були, і спробувати нові страви або випити вина без обмежень. Tomato.ua знайшов, куди піти у Києві у ці вихідні. Це Fenix Italia, Kimberli, Like a local’s, Маяк, Кухмейстер.

Куди піти у Києві 10 – 12 грудня

П’ятниця, 10 грудня

У п’ятницю завітайте до Fenix Italia. Тут о 19:30 виступить виконавиця офіційного гімну Euro 2012 «Endless Summer», запальна Oceana. Її музика поєднує soul та фанк, джаз та поп, сучасні тексти та драйвові біти. Отримате насолоду від яскравого музичного шоу у компанії улюблених страв. Радимо скуштувати пишний салат з печінкою кролика в хрусткій скоринці з бебi-шпинатом, маринованим буряком та яблуками (370 грн). І тунця агродольче по-сицилійськи з малиновою цибулею та родзинками (590 грн). Вартість квитка: 3700 грн.

Ще варіант для вечора п’ятниці – бар Kimberli. Тут о 21:00 влаштовують шпигунську вечірку у стилі казино Рояль. На гостей чекає гра у рулетку та покер, коктейль Веспер та фотозона, оснащена автомобілями Роллс Ройс і Астон Мартін. Проведіть п’ятницю з шаленим азартом і драйвом. Дрес-код: Black Tie. Вартість входу: 1000 грн. Цього вечора дієтиме депозитна система бронювання столів.

Субота, 11 грудня

У суботу завітайте до Like a local’s. Тут з 14:00 до 18:30 влаштовують день безлімітного вина. Гості зможуть продегустувати сет українських вин, який ретельно підбирала сомельє Женя Ніколайчук. Та насолодитися грою на саксофоні. Вартість участі: 390 грн.

Неділя, 12 грудня

У неділю о 15:00 ресторан Маяк влаштовує дитячий кондитерський майстер-клас. Цього разу юні кондитери будуть вчитися готувати млинці Креп-Сюзет. А батьки у цей час зможуть відпочити та скуштувати фірмові страви. Наприклад, салат копченою качкою та грушевим чатні (295 грн) і лосося з пюре із копченого часника та соусом Карі (435 грн).

О 17:00 ресторан Кухмейстер влаштовує авторську винну дегустацію. Гості спробують кращі вина Грузії, Чорногорії, Словенії, Молдови й Чехії зі стравами європейського меню від шеф-кухаря. Та дізнаються цікаві факти та історію виноробства представлених країн. Вартість участі: 1500 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Штолен, панетоне, кекс, святкове печиво: де замовити різдвяну випічку в Києві?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все