Переглядів: 642 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Tomato.ua зібрав найцікавіші та найсмачніші пропозиції цих вихідних. Куди піти у Львові в останній вікенд січня? Відповіді шукайте у нашій добірці. Розповідаємо про Ресторація Бачевських, Split, LOFT7 .

Куди піти у Львові 28 – 30 січня

П’ятниця, 28 січня

Беріть друзів та близьких та йдіть до Ресторації Бачевських. Тут о 19:00 влаштовують дегустацію вин Villa Tinta. На гостей чекають винні історії України, келихи наповнені п’ятьма видами вин та страви із спеціального меню від шеф-кухаря. Також сомельє ресторації Денис Воробйов презентує новинку — Шардоне 2018. Вартість участі: 500 грн.

Субота, 29 січня

У суботу завітайте до клубу Split. Тут виступить яскрава і талановита dj Miss Monique, яка творить музику в жанрі Progressive House. Вона підкорює, як багатотисячні фестивалі Untold та ADE, так і невеликі вечірки на Ібіці. У 2019 році Miss Monique заснувала власний лейбл — Siona Records, щоб підтримати починаючих артистів, які поставили на меті завоювати Олімп електронної музики. Радимо замовити на вечерю салат з телятиною та карамелізованими овочами з гірчично-трюфельною заправкою (195 грн). І карамелізоване філе качки з трюфельним соусом, спаржею та дофінуа з батату (255 грн).

Неділя, 30 січня

Останній вихідний проведіть з коханою людиною у затишній атмосфері ресторану LOFT7. Отримайте насолоду від улюблених страв та живої музики. Цього разу тут лунатиме чарівний вокал Марти Мальської та саксофон Володимира Урбана. Візьміть на вечерю салат з тунцем, авокадо та овочами (257 грн). І філе телятини з малиново-яблучним пюре (327 грн).

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все