Переглядів: 10249 Час на прочитання: 7 хв
Топ-5 Київ

У час війни дуже важливо підтримувати економіку. Цим і займаються ресторани та кафе, які відновлюють роботу. Заклади із басейнами платять податки, надають робочі місця українцям, допомагають ЗСУ та всіма силами наближують перемогу.

Зараз саме час набратися сил. Басейн – ідеальне місце для того, щоб відпочити, скинути напругу та хоч трошки відновитися. Тут можна провести час наодинці з собою, з коханою людиною, з дітками, з друзями.

Де можна купатися в Києві? Цього року відпочинок біля моря відміняється, а на пляжах і біля водойм і досі небезпечно. Але заклади пропонують чудову альтернативу – ви можете покупатися та поніжитися на сонечку прямо в місті. Tomato.ua підготував ТОП-5 закладів з басейном у Києві та області. У добірці Sungrilla Secret Beach, Queen Country Club, Sky Family Park, Fifty Beach Club, 5 елемент.

Sungrilla Secret Beach

Sungrilla Secret Beach розташувався на Подолі біля Гаванського моста. Комплекс прихований від сторонніх очей, що дозволяє усамітнитися, розслабитися та хоча б на хвилинку відволіктися від війни. Sungrilla Secret Beach – ідеальне місце для тих, хто хоче засмагати та купатися, не виїжджаючи з міста.

У пляжному комплексі – два басейни. Основний (9х14 м) ідеально підходить для відпочинку з коханою людиною, колегами або друзями. Басейн для сімейного відпочинку (5х12 м) – чудове місце для мам і тат із дітками. Особливість цього басейну – підігрів до +28 градусів. Завдяки цьому вам не потрібно хвилюватися, що малеча змерзне.

На території комплексу є все для комфортного відпочинку: шезлонги (300 грн), бунгало на чотирьох (1000 грн), ліжка на двох (600 грн), парасольки.

У Sungrilla також є ресторан-тераса з чарівним краєвидом на Дніпро. Тут на вас чекає повноцінне меню зі стравами європейської кухні. Гостям пропонують холодні та гарячі закуски, салати, бургери, пасту, страви на мангалі, перші, гарячі страви, десерти, напої.

Queen Country Club

Queen Country Club – заміський комплекс в оточенні соснового лісу в 10 км від Києва. Заклад створений як для затишного відпочинку з сім’єю, так і для веселого відпочинку з друзями.

Тут можна купатися, засмагати біля басейну, релаксувати в джакузі, на зручних шезлонгах і затишних бунгало, грати в настільний теніс і насолоджуватися кожного хвилинкою цього життя, яке ми нарешті навчилися цінувати.

25 і 26 червня Queen Country Club запрошує на вікенд у середземноморському стилі. Шеф готуватиме мідії у винно-вершковому соусі в суботу та креветки BBQ у неділю.

Для найменших гостей також підготували розваги. На території комплексу є Queen Kids Club – окрема дитяча зона. Кожні вихідні тут влаштовують веселу анімацію для дітей з улюбленими героями та кулінарні майстер-класи. У цю сб і нд відбудеться майстер-клас з виготовлення кулонів, а також анімації «Джуманджі» та «Майнкрафт».

Вартість відвідування басейну: шезлонг – від 500 грн, ліжко – від 1200 грн, бунгало – від 1800 грн.

У банному домі на вас чекають процедури паріння, масаж, скраб, пілінг, купання в чані просто неба та багато іншого. З пн по пт заклад дарує знижку -50% на всі банні процедури.

Sky Family Park

Sky Family Park – унікальний формат міського відпочинку. Він поєднує парк, басейн, розважальні зони, активні види спорту. У мирний час тут регулярно влаштовують різноманітні івенти, вечірки, концерти. Це чудове місце для відпочинку з друзями, з коханою людиною, з сім’єю та дітками.

Комплекс розташований між метро Почайна та Троєщиною. Відкриття Sky Family Park відбулося 10 червня. Відвідувачам гарантують веселощі, басейн, різноманітну їжу та бурю емоцій.

Головна особливість парку – басейн 1500 кв.м. під відкритим небом. У будні вартість відвідування парку – 50 грн, парк+басейн – 250 грн. У вихідні: парк – 50 грн, парк+басейн – 300 грн. Шезлонг і м’який пуф – 150 грн, рушник – 100 грн.

Окрім басейну, на території парку є фудкорти, пляжна зона відпочинку, бар і танцювальний майданчик, лаунж-кальянна зона, сцена, зона активностей і фестивалів.

У разі повітряної тривоги парк не припиняє роботу. Задля своєї безпеки відвідувачі можуть покинути територію. Укриття є в ТРЦ Sky Mall.

Ми дбаємо про наших гостей, ми за мир!

Все буде Україна??

Fifty Beach Club

Fifty Beach Club – розважальний комплекс від столичного нічного клубу Fifty Club. Заклад влаштовує благодійні заходи та збирають кошти для наших захисників у ЗСУ.

Fifty Beach Club – пляжний клуб із басейном на березі Дніпра в Гідропарку. Тут можна поніжитися на сонечку, поплавати в басейні та відпочити у супроводі музики від діджеїв.

Вартість відвідування у пн-пт/сб-нд і святкові дня: шезлонг – 350/500 грн (шезлонги не бронюються), Ліжко до 4-х людей – 1500/2000 грн (ліжка бронюються за умови приходу гостей до 12:00). У комплексі також є 2 VIP zone: ліжко з диванами 8 гостей (3000 + 3000 грн депозит) та ліжко з диваном до 6 осіб (2000 + 2000 грн депозит).

У вартість шезлонгу, ліжок і віп-зон входять парасолька від сонця та рушники. У закладі можна замовити різноманітні страви та прохолодні напої.

Для всіх, хто приїжджає на таксі, вирішили зробити приємний сюрприз. Просто покажіть рахунок за оплату таксі на касі та отримайте фірмовий Май Тай у подарунок! Ті, хто приїжджає на власному авто, можуть залишити його на паркінгу у Гідропарку.

5 елемент

5 елемент – це 21000 квадратних метрів здорових задоволень. На території фітнес-клубу розташовано 6 басейнів, 18 студій і ресторан.

5 елемент – це літній курорт у центрі Києва. Комплекс пропонує для відпочинку затишний дворик. Тут розташований басейн в оточенні зелені та екзотичних рослин. Басейн поділено на зони різної глибини: для пірнання, комфортного плавання та маленький і теплий куточок для малюків.

Гості також можуть порелаксувати у джакузі з морською сіллю та сховатися від сонця на зручних лежаках під великими парасольками.

Біля басейну розташовані ресторани та бари. На літній терасі можна скуштувати страви європейської, української та японської кухні, а також десерти, коктейлі, фреші, вина та напої з усього світу.

Якщо ви полюбляєте активний відпочинок, тут для вас знайдеться безліч розваг: сквош, настільний теніс, волейбол, теніс, баскетбол і т.д. Ви можете відвідати спортзал, а потім поплавати у басейні – ідеальна пропозиція для вашого тіла.

Інформація про клубні карти на сайті.

Tomato.ua продовжує боротьбу на інформаційному фронті. Розповідаємо про заклади, які допомагають під час війни захисникам, жінкам, дітям, людям похилого віку і всім, хто потребує.

FAQ

У Києві є багато закладів із басейнами. Це ресторани, комплекси відпочинку та спортивні комплекси, готелі, фітнес-центри та аквапарки. У добірці від Tomato.ua – відпочинок з басейном у Sungrilla Secret Beach на Подолі біля Гаванського моста, Sky Family Park між метро Почайна та Троєщиною, Fifty Beach Club на березі Дніпра в Гідропарку та 5 елемент у центрі Києва. Це чудові місця для відпочинку з друзями, з коханою людиною, з дітьми та всією сім’єю.

На вас чекає чудовий відпочинок під Києвом з басейном. Неподалік від столиці є кілька ресторанів і відпочинкових комплексів, які пропонують басейни для своїх гостей. Queen Country Club – заміський комплекс в оточенні соснового лісу в селі Козин, усього в 20 км від Києва.

Політика щодо плати за використання басейну в ресторанах може різнитися. Деякі ресторани можуть вимагати окрему плату за вхід до басейну або надавати цю послугу лише своїм постійним клієнтам. Інші ресторани можуть дозволяти використовувати басейн безкоштовно для своїх гостей, якщо вони придбали страви або напої у закладі чи забронювали номер (якщо наявна опція проживання). Рекомендуємо заздалегідь уточнити цю інформацію при бронюванні столика або звернутися до ресторану безпосередньо для отримання деталей щодо вартості використання басейну.

У багатьох ресторанах з басейнами існують обмеження за віком для використання басейну. Багато з них дозволяють доступ до басейну лише особам, які досягли певного віку, зазвичай 18 років. Однак, це залежить від політики кожного конкретного ресторану. Деякі ресторани можуть мати вікові обмеження для безпеки та забезпечення комфорту всіх гостей, особливо якщо це відкриті басейни Києва, у яких чи поруч із якими гості вживають коктейлі та інші алкогольні напої. Інші ж навпаки популярні для відпочинку з дітьми — часто пропонують окремі дитячі зони.

Ресторани та готелі з басейном Київ зазвичай надають своїм гостям необхідні аксесуари для використання басейну. Це можуть бути капці, рушники та сонцезахисні окуляри. Якщо мова йде про купальник і плавки, то всі звикли використовувати власні купальні костюми. Рекомендуємо уточнити, чи потрібно приносити свій власний пляжний одяг та аксесуари.

Багато ресторанів, які знаходяться у готелях і мають басейни під Києвом, дозволяють використовувати басейн не тільки гостям готелю, але і іншим особам. Часто заклади пропонують спеціальні пакети, наприклад, басейн або басейн+спа на цілий день або кілька годин (без проживання). Водночас гості, які забронювали номер, шале або будиночок можуть користуватися басейном безкоштовно.

Бронювання використання басейну в ресторані може бути необхідним у деяких випадках, особливо якщо ресторан є популярним та має обмежений простір і велику кількість відвідувачів. також це стосується використання лежаків, ліжок для компанії тощо. Рекомендується зв’язатися з рестораном завчасно, щоб дізнатися, чи буде у вас доступ до басейну зручний для вас час.

Деякі ресторани пропонують можливість оренди басейну для приватних заходів, або вечірок. Це чудовий варіант для організації особливої події або святкування, для Дня народження, весілля, корпоративу або просто відпочинку з друзями.

Найпопулярніша послуга – спа з басейном Київ і за містом. Інші додаткові послуги, які надаються разом з використанням басейну в ресторанах, можуть включати сауни, хамам, соляні кімнати, масажі. А також бари з напоями та закусками біля басейну. Заклади можуть надавати і організацію розважальних заходів. Кожен ресторан може пропонувати свої унікальні послуги, тому варто заздалегідь ознайомитися з повним списком доступних послуг у конкретному закладі.

Деякі ресторани, готелі, комплекси та бази відпочинку з басейном працюють протягом усього року. Відпочинок під Києвом з критим басейном – чудова пропозиція для холодної пори року. Ще один чудовий варіант – басейни з обігрівом, що дозволяє використовувати їх упродовж всього року, включаючи зимовий період. Такі заклади зазвичай мають відповідну систему обігріву води та зручні умови для комфортного плавання навіть у холодну пору року.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все