Переглядів: 6369 Час на прочитання: 11 хв
Куди піти у Києві

Доставка їжі – ідеальний варіант сьогодення. Ви можете скуштувати смаколики у будь-якому місці. Ресторани та кафе про все подбають – вам потрібно лише обрати цікаву позицію меню та зробити замовлення. У добірці від Tomato.ua – доставка їжі з улюблених ресторанів Києва. Розповідаємо про Реберня на Арсенальній, Roll Club, КУЛДІМ, Мама фокача & папа чача, HayLoft 2.0, Pinzarella, Pesto cafe, Японський Привіт, Mimosa Brooklyn Pizza, VINO e CUCINA, Bonita Burger.

Замовити доставку можна додому, в офіс, на природу, щоб влаштувати пікнік, і навіть в укриття.

Заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та кожного українця, надавати робочі місця та допомагати тим, хто цього потребує.

Реберня на Арсенальній

Реберня на Арсенальній – заклад, де можна замовити легендарні реберця, як у Львові. Рецепт ребер випробовували аж 3 роки. Аби вони були правдивими, розробили спеціальні мангали, що дозволяють готувати на відкритому вогні. Так ребра виходять зі скоринкою та присмаком диму.

Неодмінно скуштуйте головну страву – Ребра на вогні (279 грн). Свинні, мариновані, смажені на мангалі, подаються з соусом на вибір: BBQ/ гірчичний. До ребер пропонують Паляничку власного виробництва (40 грн), Картоплю на грилі (108 грн) зі смаженим яйцем і беконом, Овочі гриль (108 грн), Сир на грилі (168 грн), Салат з редиски та огірків (92 грн), Огірки биті (92 грн), Бринзу мариновану (124 грн) та інші страви.

У меню ви також знайдете зупи, Яловичий антрекот (372 грн), Скумбрію на грилі (224 грн) та солодке.

Якщо любите готувати ребра самотужки – можете придбати маринад окремо, який смакує добре не лише до ребер. Також можна замовити пиво Правда, відому настоянку Вогень і вишнівку з П’яної вишні для власної насолоди або на подарунок. Мінімальна сума замовлення на доставку – 600 грн.

Roll Club

Roll Club пропонує різноманітні страви азіатської кухні. Лідер серед замовлень – суші. У меню ви також знайдете салати, сети, роли, десерти та інші японські і європейські смаколики.

Рекомендуємо замовити роли Тру лав (285 грн), Май чойс (395 грн), Манго дабл фіш (375 грн) від щефа і сет Філадельфія унагі (755 грн).

Авторська розробка Roll Club – суші-бургери. Їх особливість – у формі та складі, які поєднали традиції двох кулінарних технік. Булочку готують з рису, вона має конусоподібну форму, що надає страві оригінального вигляду та робить її зручною для споживання. Замість класичної котлети використовують різноманітні начинки: морепродукти, огірок, авокадо, листя салату та інші інгредієнти. Яскраві смаки – Тріпл фіш, Чізі лосось-тунець, Black лосось-креветка (від 325 грн). Не менш оригінальні позиції – Чізі рол дог вугор лосось та Рол дог з лососем.

Страви можна замовити з доставкою по Києву. Мінімальна сума замовлення – 250 грн. На самовивіз дарують знижку 10%.

КУЛДІМ

Оновлений КУЛДІМ – це місце з сучасною українською кухнею на кожен день. Тут на вас чекає New Ukrainian Casual Food – їжа доброго самопочуття з українським характером.

КУЛДІМ змінився візуально: новий яскравий логотип, нові кольори та новий дизайн сайту. Літера «Д» у лого символізує домашній стіл, за яким кожен з нас обожнює збиратися зі своєю родиною. Окрема любов команди – акварельні ілюстрації у дизайні, які символізують гостинність і злагоду.

Із незвичних новинок рекомендуємо скуштувати Голубці з ніжного фаршу з тигрових креветок, кус-куса, крабових паличок, моркви і цибулі-порей, загорнутого в листя пекінської капусти (120 грн), Королівське соте з морепродуктів (190 грн), Cвинячі крученики з яблучною начинкою і беконом (950 грн), Пухкі галушки з м’ясною начинкою (90 грн).

До свята ви можете замовити бенто-торт Полунична насолода (400 грн) із пухкого бісквіта, просоченого сиропом калуа, з ніжним чізкремом  і соковитим полуничним конфі та своєю особливою фразою.

Оформити доставку можна на сайті kuldim.com. Страви доставляють безкоштовно на Печерську від 500 грн, по Києву – від 1000 грн.

Мама фокача & папа чача

Мама фокача & папа чача – ресторан грузинсько-італійської кухні, який розташувався у самому серці Подолу. Тут можна скуштувати цікаві автентичні страви у домашній, невимушеній атмосфері.

Ви також можете замовити страви з доставкою – раніше це можна було зробити через додатки Glovo та Bolt Food. Але нещодавно заклад потішив чудовою новиною про те, що запускає власну службу доставки та свій сайт. Тепер швидко, легко та зручно можна замовити будь-яку позицію меню.

Мама фокача & папа чача пропонує смаколики на будь-який смак. Ресторан доводить, що італійська кухня – це не лише піца, а грузинська – не лише хінкалі. У меню ви знайдете різні традиційні страви в авторські інтерпретації шефа.

Яскраві позиції – Хачапурі гвезелі (195 грн), Піца Маргарита (185 грн), Гебжалія з ніжним сиром надугі та полуницею (160 грн), домашнє вино (300 грн/0.5 л).

«Замовляйте доставку або заходьте в гості й пам’ятайте: мама нізащо не відпустить вас голодними, а тато – тверезими», – кажуть у закладі.

HayLoft 2.0

HayLoft 2.0 – сімейний ресторан у центрі мальовничого парку ВДНГ. У меню гармонійно поєдналися локальні продукти, авторські інтерпретації шефа та сучасна подача. Ресторан пропонує багато цікавих страв, приготованих на вогні: стейки, шашлики, реберця, крильця, морепродукти. А також улюблені та популярні страви європейської та української кухні.

Яскраві позиції меню – Лосось із солодкою кукурудзою під вершковим соусом (355 грн), Рулетики із цукіні з вершковим сиром та в’яленими томатами (175 грн), Філе міньйон з гливами у соусі Деміглас (389 грн), Бургер з телятиною та креветками гриль (325 грн), Салат з лососем та сиром Філадельфія (255 грн).

Доставка готових страв  відбувається по Голосіївському району, а доставка напівфабрикатів власного виробництва по всьому місту. Вартість доставки по Голосіївському району: при замовленні до 500 грн – 100 грн, при замовленні від 500 грн – безкоштовно.

Вартість доставки напівфабрикатів по всьому місту: за тарифами таксі.

Всі замовлення доставляють за допомогою кур’єрської доставки на таксі. Доставка доступна кожного дня з 12:00 до 20:30. Ознайомитися з меню та зробити замовлення можна на сайті.

Ресторан дарує знижку 20% за промокодом ТОМАТО.

Pinzarella

Pinzarella – один із закладів сім’ї ресторанів Gastrofamily Дмитра Борисова. Тут на вас чекають римська пінца та неаполітанська піца, а також закуски, салати й солоденьке.

Римська піца готується з трьох видів цільнозернового борошна. Тісто дозріває більше, ніж добу – аби бути ідеально пухким. В асортименті – пінца на будь-який смак. Яскраві позиції – Базиліката (169 грн), Супер м’ясо (189 грн), Зі страчателлою, анчоусами та трюфельною пастою (199 грн).

Італійська класика – Неаполітанська піца з пастрамі з дещо пікантним відтінком і соусом BBQ створює незабутню смакову комбінацію. Інші цікаві смаки – Цезар з креветкою (239 грн), Азія (199 грн) зі смаженою куркою з гливами та цибулею в соусі теріякі з імбирем і ананасами, страчателлою. На дсерт замовте Тирамісу (139 грн) – трубочки, ніжний крем і насолода.

Страви можна замовити з доставкою через сервіс 1 euro delivery, а також у додатку Glovo.

Pesto cafe

Pesto cafe – сімейний ресторан, завдяки якому ви зможете поринути у світ італійської кухні та скуштувати її страви у будь-якому куточку Києва.

Pesto cafe доставить замовлення у зручне для вас місце. На вибір пропонують основне, барне, сезонне та дитяче меню. У ресторані готують піцу на будь-який смак. найпопулярніші позиції – Піца 4 м’яса, Піца Салямі та Піца з телятиною (268 грн). Гості також полюбляють замовляти Пасту з креветками (228 грн) та Карбонару (178 грн).

Яскраві страви – Качина ніжка з картопляним пюре (298 грн), Курка Міланезе (188 грн), Паштет з яблучним конфітюром (128 грн). А також – Ситний салат з телятиною, Салат Цезар з куркою та Куряча печінка під винним соусом з пюре. На десерт замовте Чізкейк або Наполеон.

Заклад гарантує швидку доставку протягом 1.5 годин по всьому місту. Страви доставляють щодня з 10:00 до 21:00. Оформити замовлення можна в застосунку Pesto Family, на сайті, за телефоном або через Glovo. На самовиніс дарують знижку -10%.

Японський Привіт

На початку місяця Японський Привіт запустив нове меню. Тепер у закладі можна знайти багато японських закусок to-share, які зручно замовляти на компанію. А також – японські супи, повністю оновлений суші-бар і велику кількість кардинально нових японських страв, смаків і емоцій.

Рекомендуємо скуштувати Сашимі з лосося у соусі джпн хай (250 грн). Для веганів – Веганський рол з шиітаке (280 грн) та Нігірі з броколі і томатним айолі всього за 15 грн.

Оновили і класику — місо, онігірі і кацу – щоб гості ще більше любили ці страви. Бестселлер – сендвіч Кацу-сандо з куркою (280 грн).

Тепер ви можете замовити у закладі декілька видів морозива з дуууже японськими смаками і нові моті.

У нове меню також додали багато страв без рису. Ідеально для тих, хто любить опції fish & fresh. Яскрава позиція – Салат з лососем татакі, вакаме, цибулею шнітт, авокадо, огірком, едамаме, кунжутом кімчі і соусом юзу (320 грн).

Mimosa Brooklyn Pizza

Mimosa Brooklyn Pizza – сучасна бруклінська піцерія на Бесарабці. Головна героїня – піца, яку готують з тістом довгої ферментації заради хвилин максимальної насолоди.

Улюблениця літа – Піца з тунцем, червоною цибулею та соусом сальса верде. Любителям класики варто скуштувати Пепероні (275 грн) та Маргарита (225 грн).

Окремої уваги варта категорія меню Рекомендації від шефа. Яскраві пропозиції – Різото з томленими телячими щічками (325 грн) та Сібас з літніми овочами (285 грн), Кукурудза в соусі горгонзола (125 грн).

Щодо піци – шеф рекомендує сезонну Піцу з персиком та чорізо (265 грн) та Бесарабську піцу (325 грн) на томатній основі, з моцарелою, міксом цибулі, копченою свининою та кімчі. У меню ще багато сезонних новинок, які варто спробувати.

На десерт рекомендуємо замовити Шоколадний бісквіт з маскарпоне та сезонними ягодами (225 грн).

У центрі міста піцу та інші позиції меню доставляють сервісами Glovo та Bolt food. Якщо ви далеко – замовляйте будь-які страви від Mimosa Brooklyn Pizza з доставкою на таксі.

VINO e CUCINA

VINO e CUCINA – затишний італійський ресторан. У кухні закладу поєдналося найкраще, що світу подарувала Італія. Гостям пропонують великий вибір домашньої пасти та піци, італійські антипасті, м’ясні, рибні страви, салати, супи, пироги та багато іншого.

Візитні картки ресторану – Фірмовий тартар із яловичини (879 грн) та Ризото з чорним трюфелем/білими грибами/чорнилом каракатиці та морепродуктами (від 395 грн).

Страви від VINO e CUCINA можна замовити з доставкою.

Яскрава позиція – Паста Пічі – її вважають першою пастою, яку почали готувати на території сучасної Тоскани. Подають з томатним соусом, пікантною ботаргою і козячим сиром (352 грн).

Піца з квітами цукіні та анчоусами (323 грн), приготована у дров’яній печі, – це яскраві квіти цукіні, пікантні анчоуси, ніжна моцарела та тісто з відбірного борошна.

Цікаві гарячі закуски – Артишоки по-єврейськи (527 грн), Кальмари в легкому соусі з томатів Fresca (417 грн), Квітки цукіні з рікотою та анчоусами (375 грн).

Bonita Burger

Bonita Burger – американський ресторан, у якому можна замовити стандартні та дабл бургери, а також тако фрі, снеки, шаву, соуси та напої.

Яскравий бургер – Трюфель бургер дабл (199 грн) – булка бріош, дабл котлета з яловичини, чеддер, бекон, маринований огірок, печериці, трюфельний соус. А також – BBQ крихітка (159 грн) – яловичина, бекон, чеддер, цибулеві кільця, маринований огірок, соус барбекю.

Для поціновувачів класики – Ель класико (119 грн) з яловичиною, чеддером, овочами, американським соусом. Любителям гостренького варто замовити Чорізо дабл (209 грн) з подвійною яловичиною, чеддером, чорізо, халапеньо, цибулею кріспі, соусом шрірача-майо.

До бургерів пропонують Діпи, Картоплю фрі, Нагетси (від 49 грн). А також Тако фрі: хот, чікен і BBQ (159 грн).

Якщо ви бажаєте шаурму, скуштуйте Ель греко шаву (129 грн) – тортілья, яловичина, чеддер, помідор, картопля фрі, оливки, салат, часниковий соус.

Замовив страву з доставкою – задонать на ЗСУ або волонтерам!💙💛

Головна фотографія: КУЛДІМ.

FAQ

У Києві існує багато ресторанів, які пропонують послуги доставки їжі. Ви можете замовити їжу з ресторанів різних кухонь, від італійської до японської, залежно від вашого смаку та уподобань. Це може бути сніданок, обід, вечеря або ланч. У добірці від Tomato.ua – заклади Реберня на Арсенальній, Roll Club, КУЛДІМ, HayLoft 2.0, Мама фокача & папа чача, Pinzarella, Pesto cafe, Японський Привіт, Mimosa Brooklyn Pizza, VINO e CUCINA, Bonita Burger.

Доставка їжі з улюблених ресторанів в Києві дозволяє насолоджуватися смачною їжею з комфортом вдома чи в офісі. Ви отримуєте можливість скористуватися широким асортиментом страв без необхідності відвідувати ресторан особисто.

Заклади Києва пропонують шалений вибір різноманітних страв: суші, піца, бургери, сирнички, млинці, салати, закуски, страви з риби, мяса, морепродуктів, супи, солодощі та багато іншого. У HayLoft 2.0, наприклад, можна замовити Лосось із солодкою кукурудзою під вершковим соусом або Рулетики із цукіні з вершковим сиром та в’яленими томатами. Візитівка Реберні на Арсенальній реберні – соковиті реберця на вогні. А Мама фокача & папа чача пропонує цікаві страви грузинської та італійської кухні. У статті на Tomato.ua ви знайдете інші цікаві страви від закладів.

Для замовлення доставки їжі з улюбленого ресторану ви можете відвідати офіційний сайт ресторану або скористатися платформами для онлайн-замовлень. Оберіть страви з меню, додайте їх до кошика, заповніть необхідну інформацію та зробіть замовлення. Замовити їжу можна також в соціальних мережах, за телефоном або через спеціальні платформи (Glovo, Bolt, Loko тощо).

Час доставки може залежати від ресторану та вашого місцезнаходження, від популярності закладу й пікових годин, але в середньому він зазвичай становить від 30 до 90 хвилин.

Так, деякі сервіси дозволяють вибирати страви з різних ресторанів і об’єднувати їх у одному замовленні для зручності. Проте зверніть увагу на те, що це може збільшити час і вартість доставки.

Зазвичай доступні способи оплати включають онлайн-платежі за допомогою кредитних карт, платіжні системи та готівку при отриманні замовлення.

Ви зможете замовити страви різних кухонь, таких як українська, італійська, грузинська, американська, тайська, японська, китайська тощо. Більшість ресторанів пропонують різноманітні кулінарні варіації.

Деякі ресторани можуть мати обмеження за мінімальною сумою замовлення для здійснення доставки. Це зазвичай вказано на їхньому сайті чи платформі замовлень.

Деякі ресторани та платформи можуть надавати послуги доставки їжі і за межі Києва. Це варіюється залежно від конкретного закладу та їхніх умов. Зверніть увагу на те, що доставка в Київську область: Вишневе, Софіївська Борщагівка, Крюківщина, Вишгород, Нові Петрівці, Петропавлівська Борщагівка може здійснюватися за вищим тарифом, ніж по Києву. Проте іноді доставка безкоштовна навіть за межі столиці.

Разом ми переможемо! ??

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3 / 5. Кількість оцінок: 6

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все