Топ-5

М’ясо, приготоване на вогні, особливе. Воно соковите, ніжне, зі скоринкою і неймовірним ароматом. Заклади столиці підготували для вас цікаві варіанти – стейки, реберця, крильця, бургери, рибку та багато іншого. Tomato.ua розповість про гриль, мангал і барбекю в ресторанах Києва. У добірці Sam’s Steak House, Dorothy Pub, BEEF, 3B Cafe, YAK на крилах.

Заклади продовжують працювати, аби надавати робочі місця, сплачувати податки та підтримувати нашу країну.

Sam’s Steak House

Sam’s Steak House – легендарний м’ясний ресторан, який став першим стейк-хаусом України та відкрився оновленим в кінці минулого року.

У ресторані готують класичні стейки, стейки на кістці та dry aged. Sam’s Steak House рекомендує стейк на кістці. Команда закладу на «ти» зі стейками, тож знає, який шматок буде найсмачнішим. Брутальні фаворити – це Porterhouse та Т-bone.

Такі стейки – це не суцільне м’ясо, тут є кістка, яка грає зі смаком і потребує нюансів у приготуванні. Спершу необхідно гарно прогріти кістку. Для цього стейк ставлять на ребро, а потім його обсмажують на грилі. Завдяки цьому м’ясо залишається надзвичайно соковитим і ніжним. Ближче до кістки – солодше м’ясо. Спеціальна пропозиція від Sam’s Steak House – приваблива ціна на стейки на кістці цього літа –  Porterhouse (600 грн) і Т-bone (550 грн).

Окрім стейків, рекомендуємо скуштувати Sam’s Burger з американською яловичиною (430 грн), Курячі крильця BBQ в медово-томатній глазурі з соусом Ренч (185 грн) і Ребра по-корейськи з капустою кімчі (390 грн).

Dorothy Pub

Dorothy Pub пропонує гостям різноманітні страви, приготовані у хоспері. Гриль печі Josper – справжній тренд у ресторанній індустрії України. Хоспер дозволяє готувати на вугіллі в приміщенні, що дуже зручно. У закладі готують ароматні стейки, рибу, овочі та екзотичні страви – усе з ароматним димком. У меню ви знайдете окремі позиції та різноманітні страви для компанії.

Рекомендуємо скуштувати Фірмовий Бургер ДОРОТІ (200 грн) – дві соковиті яловичі котлети, чедер, салат, помідор, маринований огірок, червона цибуля та фірмовий соус.

Ще одна цікава позиція – Ребра Бурбон (249 грн), які подають із картоплею по-селянськи.

Ідеальна пропозиція для компанії – Соковитий Хоспер Сет (1100 грн) – стейк Рібай, стейк Нью-Йорк, ребра Блек Джек, куряче фiле, картопля по-селянськи та овочі.

У Dorothy Pub є приваблива фішка -30% на меню кухні з 12:00-16:00 з понеділка до п’ятниці (окрім комбінованих сетів на компанію).

BEEF

BEEF – м’ясний ресторан, який отримав безліч нагород. Основний продукт закладу – м’ясо. Мармурові стейки готують та 4-метровому відкритому грилі та в дров’яній печі.

В асортименті – Філе-міньйон UA (560 грн), Ті-боун USA (2800 грн), Стриплоїн Spain (1600 грн) і багато іншого.

Команда BEEF запекло обговорює кожен інгредієнт, обережно експериментує з текстурами, досягає правильно смаку. Тут добре знають, якими мають бути консистенція страв, правильне просмаження стейка та перемога на всіх фронтах.

Рекомендуємо скуштувати Корейку теляти (480 грн), Стейк тунця (820 грн), Котлету з яловичини BEEF (440 грн), Класичний BEEF (360 грн) бургер з котлетою з української та американської яловичини та Steak BEEF бургер зі слайсами тендерлоіну UA.

Ресторан долучився до фінансової підтримки волонтерів, які піклуються про потреби ЗСУ. Перераховують 20% від бургерів, стейків і кави. Тож, коли ви приходите у заклад і замовляєте ці позиції, то допомагаєте нашим захисникам. Завдяки цьому ми ще на крок ближче до перемоги.

3B Cafe

Назва закладу цікава, але все доволі просто. 3B – це beer, beef і burger. Саме ці складові – запорука гарного вечора. А ще – досягнення наших мужніх захисників.

Стейк – це класика, перевірена часом. У 3B Cafe готують стейки Нью-Йорк (399 грн), Рибай (399 грн), а також Стейк мікс (349 грн), подають із соусом на вибір – фюме або смородиновий конфітюр.

У меню ви знайдете категорію антистейки. Яскраві позиції – Куряча грудка (195 грн) з баклажановим мусом і зеленим салатом з соусом блю чіз, Шашлик зі свинини (279 грн) з теплим сиром в лаваші та соусом ювіт і Копчені свинячі ребра (299 грн) з картоплею фрі, морквяними паличками, хдібом бріош і соусом блю чіз.

Любителям бургерів варто замовити 3b special (195 грн) – картопляна булочка, соус 3Б спешл, яловича котлела, чедер, гауда, бекон, солодка цибуля. Також рекомендуємо скуштувати Цибулевий Дабл Біф бургер (259 грн). Його соковита подвійна котлета з яловичини, карамелізована цибуля та соус «Біф» — неймовірне поєднання смаків.

YAK на крилах

YAK на крилах – затишний родинний ресторан. Заклад запрошує на свята, конференції, обіди, вечері та довгоочікувані зустрічі з найріднішими. Тут готують м’ясо, бургери, різноманітні основні страви, десерти, також є дитяче меню.

Шефи ресторану мають свіжий погляд на традиційні рецепти. Кожна страва – як маленька історія, яку ми пишемо разом. Страви закладу дарують крила. А ви подаруйте донат ЗСУ або волонтерам.

У меню є окрема категорія – YAK з вогню. Тут представлені стейки, шашлики та інші страви з риби й мяса, приготовані на вогні.

Рекомендуємо скуштувати Філе ягняти з баклажановим пюре та імбирном соусом (167 грн), Стріплойн-стейк (150 грн), Томагавк (130 грн), Стейк з ягняти (130 грн) та Шашлик з яловичини (140 грн). Поціновувачам риби варто замовити Стейк з лосося з лимонним соусом (149 грн) та Дорадо в апельсиновому маринаді (110 грн).

З’їв страву, приготовану на грилі, мангалі чи барбекю – задонать на ЗСУ або волонтерам!

Рухаємось до Перемоги разом!💙💛

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Добірка кращих літніх коктейлів у закладах Києва

Поделиться:
Показать все

Читать статьи о Киев

Показать Все Показать все

Читать статьи о Куда пойти в Киеве

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5

Показать Все